Burgemeester Van der Laan dist fluitende Ajax-fans

Foto: @BlindDaley

Een opvallend momentje tijdens de huldiging van Ajax: burgemeester Eberhard van der Laan deelde op het podium een stevige sneer uit aan de fluitende Ajax-supporters.

Traditiegetrouw mocht de burgemeester van Amsterdam ook een praatje houden bij de huldiging van Ajax. En eveneens volgens traditie werd de burgemeester door de Ajax-fans getrakteerd op een hels fluitconcert.

Terwijl zijn voorgangers (Cohen, Patijn, Van Thijn) vaak hulpeloos deden of er niets aan de hand was, haalde Eberhard van der Laan venijnig uit naar de fans.

Pyamaatjes
Van der Laan sprak: ’Het is een waardevolle traditie om de burgemeester van Amsterdam uit te fluiten, maar ik had al een seizoenkaart van Ajax toen de meesten van jullie nog naar Sesamstraat keken. In je pyjamaatje!’

We melden op dit blog al eerder dat Van der Laan onder meer bij de legendarische mistwedstrijd was van Ajax tegen Liverpool, en mogelijk ook bij het eerste concert van Prince in Paradiso.

Check hieronder de gedurfde dis van de burgemeester:

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Burgemeester Van der Laan dist fluitende Ajax-fans

  1. Paul

    DE BESTE VAN AJAX,ijn GOD wat een ziekelijk mens is die Van Gaal ook,aandachttrekker tot in den HEmel,hij is de beste,hij heeft eindelijk Johan Cruijff in de peilingen verslagen,geweldig.Louwietje kon helemaal niet voetballen,met zijn grote bek ja.Mocht hij bij Sparta spelen.En als trainer heeft Louwietje zich overal NAAR BINNEN GELULD.DAT KOMT OMDAT HET EEN LULLAAR IS

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.