Vergeten spits van Ajax ziet eindelijk het licht

Ajax heeft hem al maanden geleden afgeschreven, op het moment dat hij weer terug gestuurd werd naar Amsterdam door Willem II. Frank de Boer zei het direct al een paar weken terug: Huntelaar is een mooie optie tussen Milik en Dolberg. Oftewel Zivkovic, je bent al lang vergeten. Na twee jaar bij Jong Ajax kan de spits samen met Sam Hendriks vertrekken. Nu heeft hij ineens het licht gezien en schakelt hij de media in om de aandacht van De Boer te krijgen want de trainer is al een tijdje vergeten dat hij nog op De Toekomst rond loopt. En de NOS laat zich goed gebruiken.

Volgend jaar hopelijk niet meer te zien bij Ajax(Beeld: RTV-NH)

Volgend jaar hopelijk niet meer te zien bij Ajax(Beeld: RTV-NH)

Nou geweldig Zivkovic. Je wil het laten zien. Succes ermee want het seizoen is afgelopen. Je enige kans is dat Ajax Milik van de zomer verkoopt en naast Huntelaar grijpt. En Haller… En Vincent Janssen… En El Azzouzi niet voor laat gaan. Sterker nog. De kans dat jij nog een kans krijgt van De Boer is even groot als Leicester City die de titel prolongeert. Behoorlijk kansloos. Zo gek is dat niet want hij heeft zich het afgelopen jaar behoorlijk onmogelijk gemaakt. Incident na incident in het eerste jaar. In Tilburg scoorde hij nauwelijks en werd hij op de laatste dag van transfermarkt terug gehaald naar Amsterdam. Zelfs in de onderste regionen van de Eredivisie kwam hij niet aan spelen toe.

Leuk dat je nu het licht hebt gezien meneer, maar het is te laat. Je had bij FC Groningen moeten blijven. Rijpen, speelminuten pakken, volwassen worden. Want bij Ajax was het al duidelijk dat je die kans niet zou krijgen. Je werd gekocht en een half jaar later werd Milik gekocht. Dat was niet zonder reden. De Boer zag de bui al hangen en hij kreeg gelijk. Zonde dat hij twee jaar heeft weg gegooid. Richairo, wees nou slim, ga een club zoeken en ga je niet meer bezig houden met Ajax. Voor je eigen bestwil.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

8 reacties op “Vergeten spits van Ajax ziet eindelijk het licht

 1. aks

  Kom maar voor FC Twente voetballen Zivkovic

    /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Ajax had de groepsfase toch niet gehaald

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Ajax kan in het buitenland niet rekenen op partijdige referee’s ook heeft van Westveen geen stem in de uefa.

    /   Beantwoorden  / 
 4. aks

  Hoeveel onterechte penalty’s krijgt Ajax volgend jaar mee ?

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  Volgend seizoen scheld Sjaak Zwart weer iedere scheidsrechter verrot

    /   Beantwoorden  / 
 6. aks

  Als Ajax weer eens het voordeel van de twijfel krijgt zeggen de supporters masseltof

    /   Beantwoorden  / 
 7. aks

  Lucky Ajax noemen ze zo om dat de meeste Referee.s met schijt in de broek fluiten

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ronald

   Hoi Aks, klinkt als een logische oplossing om Zivkovic door FC Twente te laten huren nu El Azzouzi weer terug komt. De ene spits voor de ander. Als het gaat om penalty’s dan hebben PSV (7), FC Utrecht (7), Vitesse (8) en AZ (8) vaker strafschoppen gehad dan Ajax(6). Ajax is Lucky geweest tegen FC Utrecht en een heleboel andere wedstrijden dit seizoen, maar dat lag maar een paar keer aan de scheidsrechter. Zaten veel onterechte overwinning tussen, zeker na de winterstop.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.