Categorie: "Filosofie met Ruben Ligeon"

Twitter-filosoof Ligeon ruikt kans bij Ajax

Ruben Ligeon (Beeld: Ajax TV)

Ruben Ligeon (Beeld: Ajax TV)

Vaste lezers van Ajax-Blog weet dat onze redactie zeer gecharmeerd is van Ruben Ligeon, de technisch vaardige en wendbare verdediger met het strakke schot en de opvallende filosofieën op Twitter.

De laatste maanden houdt Ligeon zich rustig op filosofisch gebied. Vermoedelijk focust hij zich nog meer dan ooit tevoren op Ajax. En dat komt goed uit, want met de blessure van Ricardo van Rhijn gloort er een basisplekje voor de goedlachse Amsterdammer.

Ajax TV had een diepgravend interview met Ruben Ligeon op het trainingskamp in De Lutte. Check het vraaggesprek hieronder.

Ajax-spelers Lukoki en Ligeon dissen elkaar met foto’s

Het was geen beste week voor Ajax, met een nederlaag tegen Real Madrid en een gelijkspel tegen FC Utrecht. Gelukkig viel er ook nog wat te lachen, met dank aan Jody Lukoki en Ruben Ligeon.

De snelle Lukoki en denker Ligeon zitten allebei op Twitter en kregen het afgelopen weekend met elkaar aan de stok in een soort battle met foto’s. Check hieronder de foto’s met het snedige commentaar van beide Ajax-talenten.

 

Ruben Ligeon: Faka @JLukoki dit je nieuwe paspoort foto?

Foto: @RLigeon

Ajax-back Ruben Ligeon over seks, bananen en Libië

Foto: @RLigeon

Ruben Ligeon, rechtsback en denker bij Jong Ajax, heeft gisteren zijn twintigste verjaardag gevierd. Op de dag van het zeventiende jubileum van de Champions League-winst van Ajax in Wenen. Gelukkig had Ligeon ook nog tijd voor enkele filosofische bespiegelingen.

Ruben Ligeon, het is al eens eerder gezegd, heeft van zijn drang naar voren en zijn snelheid een gevaarlijk wapen gemaakt. Maar je weet toch: hij heeft nog een wapen. Een verbaal wapen, dat aan de wereld wordt getoond met de rubriek: Filosofie met Ruben Ligeon.

In kringen van kenners van de social media en in de wandelgangen van de Arena is het nu 20-jarige supertalent officieel omgedoopt tot twitterfilosoof. De Lionel Messi van de filosofie wordt hij wel genoemd, en de Immanuel Kant van de Rechterkant.

Universum
Hier is opnieuw een vruchtbare greep uit het universum van filosofische inzichten en scherpzinnige waarnemingen die samen het imposante oeuvre van de talentvolle verdediger omvatten, exclusief verzameld door Ajax.blog.nl.

Je zoekt overal aandacht dat is de rede dat ik je geen aandacht geef!!!

Billion dollar dreams, and hundred dollar nightmares

Success is in my arm reach. I can see it right there. I just got to grab it, but I’m stuck in traffic 

Ajax-selectie op bezoek bij Cruijff in Barcelona?

De Ajax-selectie is gisteren vertrokken voor een tweedaags tripje naar Barcelona. Dat blijkt uit onderzoek op Twitter. Gaan de Ajax-spelers soms op bezoek bij peetvader Johan Cruijff?

Niet de hele Ajax-selectie is naar Spanje vertrokken. Zo is Gregory van der Wiel bijvoorbeeld op vakantie in Curaçao. Uit het onderzoek blijkt dat in ieder geval Lorenzo Ebecilio, Daley Blind, Ruben Ligeon, Dmitri Boelikin en Jody Lukoki van de partij zijn.

'Barca onveilig maken' (Foto: @Jlukoki)

Jody Lukoki plaatste bovenstaande foto op Twitter met de tekst: ‘Barça onveilig maken’. Tijdens de heenreis werd Lukoki zo lyrisch en muzisch dat hij zelfs begon te dichten over de trip:

Ruben Ligeon: bepaalde dingen moet je niet doen

Foto: @RLigeon

Rechtsback Ruben Ligeon heeft bij Jong Ajax van zijn drang naar voren en zijn snelheid een gevaarlijk wapen gemaakt. Maar echte fans weten: hij heeft nog een wapen. Een verbaal wapen. Het is weer tijd voor: Filosofie met Ruben Ligeon.

In de wandelgangen van de social media en de Arena is het 19-jarige supertalent al omgedoopt tot twitterfilosoof. Ligeon gebruikt Twitter om de wereld deelgenoot te maken van zijn filosofische inzichten en scherpzinnige waarnemingen.

Imposant
Hier is opnieuw een vruchtbare greep uit het imposante oeuvre van de talentvolle Ajax-verdediger, exclusief verzameld door Ajax.blog.nl.

Kansen zijn er om benut te worden niet om mee te spelen

Aanpassen & Veranderen zijn twee verschillende dingen!!!

Niet alles wat je wilt kan je krijgen!

Spreken is zilver, zwijgen is goud zeggen ze he

Bepaalde dingen moet je gewoon niet doen

Keuzes zijn er om gemaakt te worden

Sommige mensen moet je gewoon in hun waarde laten

Ajax-back Ruben Ligeon: vroeger was alles anders

Foto: @RLigeon

Rechtsback Ruben Ligeon draait nog altijd prima bij Jong Ajax. Deze week scoorde hij ook weer, tegen Jong Heracles. Gelukkig had het jonge talent ook nog tijd voor onze rubriek: Filosofie met Ruben Ligeon.

Ruben Ligeon, het is een bekend verhaal, heeft bij Ajax van zijn drang naar voren en zijn snelheid een gevaarlijk wapen gemaakt. Maar hij heeft ook een ander wapen: het vrije woord, dat hij verkondigt via Twitter.

In de wandelgangen van de social media is de 19-jarige Ligeon al omgedoopt tot twitterfilosoof. Ook de afgelopen weken kwam Ruben weer met een reeks filosofische inzichten, scherpzinnige waarnemingen en levenswijsheden waar je wat aan hebt.

Imposant
Daarom hier weer een nieuwe greep uit het imposante oeuvre van de talentvolle Ajax-verdediger:

Carpe diem

Forgive your enemies, but never forget their names.

Niet braaf doen voor me, als je toch achter om me rug praat ;)

Gisteren was fully duiken in de bus met bonk xD

Het leven heeft meerdere wegen, aan jou de keuze welke je kiest

my life , my choices , my mistakes , my lesson , NOT YOUR BUSINESS!!!

Hoe is het weer buiten?

Ruben Ligeon: Huntelaar is eng bezig

De nieuwe Plato? (foto:@Rligeon)

Rechtsback Ruben Ligeon heeft een prima week achter de rug, met onder meer een 6-0 van de Ajax A1 tegen Liverpool. Gelukkig had het jonge talent ook nog tijd voor enkele filosofische bespiegelingen op Twitter.

Ruben Ligeon, we schreven het al eerder, heeft bij Ajax van zijn drang naar voren en zijn snelheid een gevaarlijk wapen gemaakt. Maar hij heeft ook een ander wapen: het vrije woord, dat hij verkondigt via Twitter.

De 19-jarige Ligeon, in de wandelgangen van de social media al omgedoopt tot ‘twitterfilosoof‘, kwam ook afgelopen week weer met een reeks filosofische inzichten, scherpzinnige waarnemingen en levenswijsheden waar je wat aan hebt.

Greep
Een kleine greep uit het oeuvre van Ruben Ligeon uit de afgelopen periode:

Gun elkaar iets in het leven, doe niet ego

Doe goed en ziet niet om want de mens kent geen dank!

Voor sommige dingen heb je geduld nodig

Niet alles wat je wilt kan je krijgen

Ik kan niet met mensen die teveel willen bepalen doe gewoon rustig!

Ruben Ligeon: de jonge filosoof van Ajax

Foto: @Rligeon

Een van de grootste talenten bij Ajax is rechtsback Ruben Ligeon. En niet alleen op voetballend gebied: Ruben is ook een talentvol filosoof en denker.

Ruben Ligeon was dit seizoen al een paar keer even in het eerste te zien, maar maakt vooral furore bij Jong Ajax. Nu Gregory van der Wiel waarschijnlijk binnenkort naar Spanje verhuist, is de kans groot dat we volgend seizoen nog veel meer gaan zien van Ruben Ligeon.

Ligeon heeft van zijn drang naar voren en zijn snelheid een gevaarlijk wapen gemaakt. Maar hij heeft ook een ander wapen: het vrije woord, dat hij verkondigt via zijn Twitteraccount @Rligeon.

Levenswijsheden
Tussen al het doorsnee Twitter-geneuzel door trakteert de talentvolle rechtsback zijn volgers geregeld met filosofische inzichten en levenswijsheden waar je wat aan hebt. Een kleine greep uit het oeuvre van Ruben Ligeon van de afgelopen week:

Wat privé is moet privé blijven. 

This chapter is finished, focus on a new piece.  

Sla never nooit een vrouw.

Just because you deserve something does not mean you will get it.

Vandaag is 1 maart, de tijd gaat super snel gewoon.

Goedheid wordt vaak met ondankbaarheid betaald.