Ajax-speelster Anouk Hoogendijk: rare actie in Portugal

In onze populaire reeks Op Vakantie met Ajacieden nemen we dit keer een kijkje op vakantie met Ajax-speelster Anouk Hoogendijk. Net als vorig jaar ging Anouk naar Portugal! Gezellig.

Anouk Hoogendijk is inmiddels al weer druk in training met het Nederlands elftal voor het EK in Zweden, maar begin juni had de aanvallende middenvelder van Ajax nog hele andere dingen aan haar hoofd: haar welverdiende vakantie in Portugal.

Vorig jaar ging Hoogendijk ook al naar Portugal; de fans van deze rubriek kunnen zich vast nog de beruchte foto van Anouk Hoogendijk aan het zwembad herinneren. Dit jaar had de Ajax-speelster een hele rare actie in petto: ze bakte een pizza. In Portugal! Dat kan toch niet?

Pizza!? (Foto: @AnoukHoogendijk)

Pizza!? (Foto: @AnoukHoogendijk)

Che diavolo
‘Mijn eigen pizza gebakken bij vrienden in Portugal.En ik kan je vertellen dat de pizza heerlijk was. Nieuwe carrière?’, tweette Hoogendijk bij de foto. De pizza op de foto ziet er inderdaad zeer appetijtelijk uit, maar een pizza in Portugal? Che diavolo è che una sciocchezza, pizze ascoltati in Italia a casa!

Er stond natuurlijk ook nog echt Portugees eten op het menu. ‘Love the food in Portugal!, schreef de Ajax-speelster bij onderstaande foto van een bord eten. Onze redactie vermoedt dat het hier een visgerecht en/of iets met schaaldieren betreft.

Bord eten (foto: @AnoukHoogendijk)

Bord eten (foto: @AnoukHoogendijk)

Donnerwetter
Het enige nadeel van de vakantie in Portugal was het bewolkte weer. ‘Zit je in Portugal, is het in Nederland gewoon mooier weer!!’, liet Hoogendijk via Twitter weten. Blijkbaar is het rond 7 juni dus mooi weer geweest in Nederland. Onze redactie kan zich dat niet meer zo goed herinneren.

Inmiddels is Anouk Hoogendijk druk met het Nederlands elftal in training voor het EK in Zweden. Tijdens het vorige EK behaalden de ‘Oranje Leeuwinnen’ verrassend de halve finale. Spannend! Das Auftaktmatch is op 11 juli in het rustieke Växjö tegen - Donnerwetter - Duitsland.

 

Ook op vakantie met andere Ajax-sterren? Check deze arrangementen!

Christian Eriksen: chillen aan het zwembad

Christian Eriksen: uitzicht op zee

Clubben in Miami en Las Vegas met Derk Boerrigter

Ryan Babel maakt Vegas en LA onveilig

Siem de Jong: sportieve vakantie in de VS

 

De vakantie-arrangementen van vorig seizoen:

Zwemmen in Portugal met Anouk Hoogendijk

Een roadtrip door Europa met Jan Vertonghen

Siem de Jong pakt een concertje in New York

Siem de Jong geniet van basketbal in Miami

Gregory van der Wiel eet een hapje met Doutzen in New York

Een vaartochtje in Miami met Gregory van der Wiel

Chillen op Ibiza met Gregory van der Wiel

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.