Ajax-back Van der Wiel zonder zorgen op jacht in Miami

Ook voor Ajax-back Gregory van der Wiel zit de vakantie er wel weer zo’n beetje op. De afgelopen weken is er veel gesproken over Greg (koptelefoongate, bij Ajax blijven of niet), maar Van der Wiel had andere dingen aan zijn hoofd. Het is tijd voor: Op Vakantie met Gregory van der Wiel: Miami Revisited!

Van der Wiel was de afgelopen weken op een USA-Trip met vrienden. Eerst was er een weekje New York, waarbij Lucky Greg onder meer een hapje ging eten met Doutzen Kroes. Check hiervoor: Op Vakantie met Gregory van der Wiel, Editie New York.

Daarna had Gregory wel behoefte aan wat zon, zee en zwembad. En waar kun je dan beter terecht dan Miami, sowieso al een favoriete spot van de Ajax-back. Kijk Greg toch eens genieten.

Greg out? (foto: @GVanderwiel)

‘Sunshine!’, tweette Van der Wiel bij deze foto. Alleen, gaat het wel goed met Greg? Waarom ligt die beker op de grond? Daar zat toch geen rum of tequila in?

Affijn, Van der Wiel bracht dus enige tijd met zijn vrienden door op een luxueus jacht. Is er nog iemand die medelijden heeft met de op het EK zo bekritiseerde verdediger na het zien van onderstaande foto?

Chillende Greg (foto: @GVanderwiel)

Van der Wiel en zijn kornuiten verbleven in het legendarische hotel Fontainebleau in Miami. Gelukkig beschikt dit gastvrije complex ook over een buitenzwembad.

Greg mijmert bij het zwembad (foto: @GVanderwiel)

Wie Miami zegt, zegt natuurlijk ook: feestje! Zo was er ook in het hotel van Gregory genoeg te doen, zoals een poolparty met niet de minste artiesten als Maroon 5, Enrique Iglesias en Calvin Harris!

Ook Van der Wiel houdt wel van een feestje. Kijk hier hoe Greg lekker gek doet met een meisje met een coole bril.

Links: Greg (foto: @GVanderwiel)

Maarja, aan alle mooie dingen komt een einde. Dus ook aan de vakantie van Greg in Miami. Hoe mooi is dit gegeven weergegeven in dit beeld van Hanni Hanna en Gregory, kijkend naar de skyline van Miami die langzaam aan de horizon verdwijnt.

Rechts: Greg (foto: @GVanderwiel)

Gregory van der Wiel moet zich volgende week maandag weer melden bij Ajax. We zijn benieuwd wat hij de laatste week van de vakantie nog gaat uitvoeren, maar onze redactie Vakantie & Social Media houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Ook op vakantie met een andere Ajacied?

Met Gregory van der Wiel in New York

Met Jan Vertonghen op roadtrip door Europa

Met Siem de Jong in New York en in Miami

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

3 reacties op “Ajax-back Van der Wiel zonder zorgen op jacht in Miami

  1. jarno

    zeker een heel druk EK gehad…..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mexx

    Lekker nummer

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dick

    Heel druk en ook zoon goed.haha
    Loser.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.