Ajax-trainer De Boer raadt PSV een spiegel aan

Frankie (foto: Yulia Novokova)

Ajax-trainer Frank de Boer heeft de kritiek van PSV op kordate wijze gepareerd. PSV was de laatste tijd nogal aan het klagen vanwege de overgang van perspectiefloos tienertalent Riehedly Bachoer en vermeende ‘matennaaierij’ door Ajax in de zaak-Marcelo.

De Boer was helder in zijn analyse van het gemopper uit Eindhoven: ‘PSV moet bij zichzelf te rade gaan over waarom spelers willen vertrekken. Bazoer wilde zelf heel graag naar Ajax toe. Wanneer een Ajax-speler naar een andere club zou willen vertrekken, zouden wij ook eerst kijken naar de reden die die speler heeft om te vertrekken.’

Ook in de kwestie van de slaande Marcelo was De Boer duidelijk: ‘PSV moet zich eerst maar eens afvragen wie er geslagen heeft. Hoe kan je spreken van matennaaierij als twee mensen iets hebben gezien? Maar nogmaals, wie heeft er geslagen? Misschien is dat wel matennaaierij.’

Check hier Frank de Boer aan het woord.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Ajax-trainer De Boer raadt PSV een spiegel aan

  1. Andy.D

    De Hoer moet zelf in de spiegel kijken en ik zou blij zijn als die ffffck club ajax geen kampioen word. Alle andere clubs moet mogen het wel maar Ajax zijn gewoon weg dieven en gebrek aan talenten, want amsterdam zuid -oost hebben ze geen taleneten meer!
    Spoeling is dun geworden en wat die je dan, STELEN!
    Maar al het grappige is dat NEGERS niet te vertrouwen zijn, omdat ze totaal geen eigenwaarde hebben en zo is het altijd geweest.
    Mijn tip aan PSV is geen NEGERS meer binnen halen en laat ze allemaal maar de klote club AJAX gaan, want ze toch allemaal lui om te werken!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Lekker, Andy D. Precies het niveau! Vuile racist!!
    De Boer heeft gelijk, die jongen wilde weg en was anders naar Arsenal gegaan! En waarom mag PSV opgeleide talenten als wijnaldum wel bij Feyenoord wegkopen. Zeekusten dat Feyenoord krap zat en maken dan die jongen gek!! Pot verwijt ketel in het kwadraat.
    En toentertijd Rijkaard gek maken met een stereo installatie… Koeman, Lerby, Vanenburg…
    En Ajax matennaaiers noemen terwijl ze ze zelf in tijd van Suarez (bijtincident) zeiden dat dat in de wedstrijd al was uitgesproken en toch doodleuk naar de KNVB lopen. Jankerds. Terwijl die twee Marokkanen liepen te trappen en te zuigen! Bah, wat een vreselijk ordinaire club is PSV geworden! En veel supporters ook!! He Andy!?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.