Tien manieren waarop Ajax toch van Manchester United wint

De kans dat Ajax vanavond Manchester United zal verslaan en uit het Europa League-toernooi zal knikkeren, lijkt erg klein. Maar een zege op de Mancunians zit er wel degelijk in. Dit zijn de 10 manieren waarop:

1. Regen
Doelman Davi de Gea heeft door alle regen in Manchester een bad hair day. Zijn haren hangen voor zijn ogen en hij laat alle mogelijke ballen door. Uitslag Manchester United – Ajax: 4-6.

2. Amfetaminen
Wayne Rooney heeft zijn amfetaminen in de kleedkamer laten liggen. Enkele jongere spelers, die er niet zo goed tegen kunnen als Rooney, kunnen de verleiding niet weerstaan en raken in hogere sferen. Manchester wint toch vrij ruim, maar na de dopingcontrole krijgt Ajax alsnog een 3-0 zege van de UEFA.

3. Luis Suarez
Na een half uur komt Luis Suarez het veld oprennen en probeert op hysterische wijze Patrice Evra een hand te geven. Een vijftal Manchester-spelers begint op Suarez in te schoppen, die zich sierlijk laat vallen. De vijf Engelsen krijgen rood, Ajax wint met 5-1.

4. Knipoog-Kroaat
De Sloveense scheidsrechter Damir Skomina blijkt 5000 euro op een zege van Ajax te hebben ingezet bij het Kroatische wedkantoor van Dinamo Zagreb-verdediger Domagoj Vida. Door een reeks opzichtige beslissingen in het voordeel van Ajax winnen de Amsterdammers met 3-1.

5. Rock of Gibraltar
Alex Ferguson is zo zeker van zijn zaak, dat hij bij wijze van experiment in de tweede helft zijn favoriete renpaard Rock of Gibraltar laat invallen als linkerspits. Het dier snapt echter niets van de tactische aanwijzingen en loopt de bal twee keer in eigen doel. Ajax wint met 3-1.

6. English Defense League
Na een half uur komt er een extreem-rechtse EDL-aanhanger het veld op rennen, die probeert Kenneth Vermeer met een karatetrap te vellen. Vermeer plukt hem echter moeiteloos uit de lucht. De scheidsrechter staakt het duel en Ajax wint reglementair met 3-0.

7. Séance
In een nachtelijke séance in het Ajax-hotel draagt Dennis Bergkamp zijn magische krachten als spits over op Nicolas Lodeiro. De Uruguayaan speelt de sterren van de hemel, maakt een hattrick, maar doet ook twee keer zijn shirt uit en moet met rood van het veld af. Desondanks houdt Ajax stand en wint met 3-1.

8. Wesley
Wesley uit Almere komt na een half uur het veld oprennen en probeert doelman De Gea te schoppen. Vijf Manchester-spelers nemen wraak op Wesley en krijgen rood van de scheidsrechter. Ferguson haalt uit woede zijn spelers van het veld, waarna Ajax een reglementaire 3-0 overwinning van de UEFA krijgt toebedeeld.

9. Buschauffeur
De chauffeur van de spelersbus van Manchester United is wezen stappen met Wayne Rooney. Hij haalt de spelers te laat op en verdwaalt vervolgens hopeloos in de wijk Affleck’s Palace. Manchester United komt te laat aan op Old Trafford. Ajax wint reglementair met 3-0.

10. Eigen kracht
Een onbevangen Ajax speelt zonder enige verwachting, Davy Klaassen blijkt de dag van zijn leven te hebben, het positiespel verloopt geheel volgens de aanwijzingen van Frank de Boer en Manchester United is met het hoofd al bij de Carling Cup van komend weekeinde. Het is misschien de minst voor de hand liggende optie, maar toch. Ajax wint op eigen kracht met 3-0.

Het kan dus toch, en hoop doet leven. Aftrap Manchester United – Ajax: 21:05 uur.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

5 reacties op “Tien manieren waarop Ajax toch van Manchester United wint

  1. Mex

    Ik krijg meteen weer hoop, thanx

      /   Beantwoorden  / 
  2. Elfde

    Sorry hoor! Maar er is toch echt een elfde manier waarop Ajax zo van Manchester United kan winnen, namelijk door de goede versie van Three Little Birds te laten draiien, en wel de versie die in 2008 de nr 1 positie bereikte in de belangrijkste chart ter wereld, de US komen niet meer tot Bilboard Hot 100 Single Chart. En gegarandeerd, de Manchester spelers komen niet meer tot goed voetbal toe, want ze lopen enkel maar de hele wedstrijd door te janken. Overtuig jezelf. En mocht je toch hieraan je twijfels hebben, dan zal ik het verder vrklaren.
    http://www.youtube.com/watch?v=4cmffLlkwxc

      /   Beantwoorden  / 
  3. Henk van Ingrid

    Weet iemand wanneer de Ajax fans zu=ijn begonnen met zingen van dit nummer in de stadions?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.