Huistra: ‘Als we door het vuur gaan wint Jong Ajax van AZ’

Jong AjaxDinsdagavond speelt Jong Ajax de bekerwedstrijd tegen het eerste elftal van AZ. De landskampioen is favoriet, maar de Amsterdamse talenten azen op een grote stunt tegen het kwakkelende AZ. AZ-trainer Ronald Koeman is er niet gerust op en zijn collega Pieter Huistra kan dat beamen. “Als we door het vuur gaan wint Jong Ajax van AZ”, aldus de trainer van Jong Ajax tegenover highlow.nl.
Bij de loting voor de tweede ronde van KNVB-beker sprong het affiche tussen de landskampioen het het belofte-elftal van Ajax eruit. Jong Ajax heeft een reputatie in de nationale beker door de successen in de afgelopen jaren. Tegen AZ kan trainer Pieter Huistra rekenen op een sterke selectie die aangevuld wordt met spelers van het eerste elftal. “Met mijn eigen jongens kunnen we AZ verslaan.

Maar met een aantal jongens van het eerste elftal erbij wordt die kans groter. Als we door het vuur gaan en als een hecht collectief spelen dan kunnen wij winnen”, hoopt Huistra, die weet dat AZ een slechte periode doormaakt. De Alkmaarders speelden de afgelopen anderhalve week drie wedstrijden en verloren even zo vaak. De trainer van het ‘tweede’ realiseert zich dat Jong Ajax geen elftal is van alleen maar beloftes…… Lees verder op Highlow

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.