EK-rubriek: Ajax-back Greg checkt het EK

Ajax-back Gregory van der Wiel is samen met de rest van het Nederlands elftal neergestreken in Polen voor het EK 2012. Hoe gaat het met Van der Wiel? Wat maakt hij mee? Waar luistert hij naar? Lees alles over het EK van Greg in: Ajax-back Greg checkt het EK.

Gregory van der Wiel is een enthousiast Twitteraar. Dat gaat ook wel eens mis, maar meestal is het gewoon erg leuk. Tijdens het EK 2012 is er vooralsnog geen Twitterverbod afgekondigd door bondscoach Bert van Marwijk. Tot die tijd kunnen we dus genieten van Greg’s avonturen in het voormalige Oostblok.

Gisteren, op 4 juni, vertrok Oranje dan eindelijk naar Krakau, de thuisbasis van Nederland. Bij aankomst in Polen was er veel pers op de been, signaleerde Greg. De Ajacied legde het verzamelde journaille fraai vast op de gevoelige plaat.

'A lot of press on arrival in Krakow' (foto: @GVanderwiel)

Vanochtend, 5 juni, was de eerste training van het oranje keur der selectieven, meldde Greg. Na de training stapte de selectie weer in de bus, die Van der Wiel mooi vereeuwigde op onderstaande foto. Greg vroeg zich wel af: ‘Do you like our Euro 2012 bus?’ Goeie vraag, Gregory!

'Do you like our Euro 2012 bus?' (foto: @GVanderwiel)

In de middag, zo meldt Greg, werd er een Cruyff Court geopend voor de lokale Poolse jeugd: ‘We are gonna open an Orange Court now, and after we have trainings session nr.2 today’. Foto’s hiervan van Greg zijn er nog niet, maar volgen misschien later.

Rest ons nog de belangrijkste vraag: waar luistert Gregory van der Wiel op dit moment naar? Naar radicale Poolse hiphop? Nee, Greg digt momenteel een moppie Dirty Bass van Far East Movement featuring Tyga. Check it out!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “EK-rubriek: Ajax-back Greg checkt het EK

    1. Paul

      met het nederlandse volkslied zijn ze altijd al wereld kampioen geweest.Terwijl de moffen nederland hadden plat gebombardeerd,zingen we morgen weer uit volle borst BIN ICH VON DUITSEN BLOED,,la la la ha ha ha,,welke krankzinnige heeft dat bedacht en geschreven

        /   Beantwoorden  / 
  1. dappere strijder

    zou top zijn als ze ver komen vind Ajax alleen belangrijker dan Oranje!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Paul

    heef die domme Bert Anita en Emanuel thuis gelaten,terwijl hij toch moet weten dat ouwe zakken veeeel meer kans hebben op blessures,en ook veel langer duurt op genezing.Helaas geitenkaas voor deze verdediging.Lekkere gladde homo boy Ronaldo loopt de ouwe zakken als maddam tuso van alle kanten voorbij

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.