Als Suárez vertrekt staat Castillion er

Geoffrey Castillion geldt als één van de grootste talenten binnen Ajax. Momenteel is er nog geen ruimte voor de jonge spits in het eerste van Ajax, maar als er een speler voorin wegvalt ziet hij kansen. “Mocht Suarez bijvoorbeeld vertrekken dan komt er wel ruimte vrij”, aldus de lange spits tegenover highlow.nl.

Na het vertrek van Darko Bodul naar Sparta kwam er in de spitspositie van Jong Ajax eindelijk ruimte voor Geoffrey Castillion. In een elftal vol afvallige spelers uit het eerste is hij wekelijks vrijwel de enige officiële Jong Ajacied die zeker is van een basisplaats. De afgelopen weken draait hij steeds beter en scoort de lange aanvaller regelmatig.

Foto: Ilja Knemeijer

Foto: Ilja Knemeijer

Hij typeert zichzelf als een wendbare spits. “Ik heb mijn lengte mee. Daarbij komt ook nog bij dat ik flink wat snelheid heb. Dat is ook één van mijn sterkste punten.” Dat Castillion wekelijks als enige officiële Jong Ajacied speelt doet hem goed. “Dat streelt me wel.

Ik heb ook het geluk dat er ruimte is op mijn positie. Ik doe mijn stinkende best, omdat er ook andere spelers zijn op deze positie”, Castillion doelt daarmee op zijn concurrenten Dario Cvitanich en Renaldo Jongebloet. Vanaf januari voegt de Koreaan Hi Jung Seok zich ook nog bij dit trio…Lees hier verder op Highlow

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.