Jong Ajax oefent dinsdag 3 november tegen Hoofddorp

SV-Hoofddorp_Ajax1nlS.V. Hoofddorp krijgt dinsdag 3 november bezoek van twee Ajax-teams. De twee Amsterdamse teams spelen een wedstrijd tegen respectievelijk een E-topteam van S.V. Hoofddorp en tegen de Zondag 1. Laatstgenoemde speelt tegen Jong Ajax. De twee wedstrijden staan in het licht van de officiële opening van een nieuw kunstgrasveld.

De aanleg van het kunstgrasveld op het hoofdveld van S.V. Hoofddorp is sinds begin september gereed. Het nieuwe veld is tussen 5 à 10 cm hoger ten opzichte van het vorige maaiveld. Onder het veld is de oude drainage geheel vervangen. Verder is een volledig nieuwe opbouw van het veld gemaakt, die uit een zandlaag, een sporttechnische laag en een toplaag van kunstgras bestaat.

De nieuwe kunstgrasmat is van topkwaliteit; bij Ajax op De Toekomst zijn kortgeleden twee identieke velden in gebruik genomen. De aanleg van een tweede kunstgrasveld past in het beleid van het S.V. Hoofddorpbestuur om elk seizoen opnieuw kwaliteitsverbeteringen voor haar leden door te voeren. Met een tweede kunstgrasveld ontstaat vooral voor niet-selectiespelers meer gelegenheid om bij kunstlicht avondwedstrijden op kunstgras te spelen.

De officiële opening van het splinternieuwe kunstgrasveld op het hoofdveld van het sportcomplex De IJvelden is op dinsdag 3 november. S.V. Hoofddorp heeft al vele jaren een uitstekende relatie met Ajax en daardoor heeft Ajax dan ook direct haar medewerking oegezegd om met twee teams de officiële openingswedstrijden te komen spelen.

Het programma:
18.00 uur Hoofddorp ‘E-top’- Ajax ‘E-Top’ o.l.v. scheidsrechter John Haakman
19.25 uur officiële opening door Huib van den Heuvel en Erik Pessel, beheerders van de sportaccommodaties gemeente Haarlemmermeer
19.30 uur Hoofddorp Zon-1 – Jong Ajax o.l.v. scheidsrechter Raymond Both.

De toegang bij deze feestelijke gebeurtenissen is gratis.
S.V. Hoofddorp speelt haar wedstrijden op Sportcomplex De IJvelden aan de IJweg.

Bron: Hoofddorpse Courant

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.