Mitchell Donald is gretig: Mijn spel kan beter?

mitchell_donaldAfgelopen jaar heeft Mitchell Donald er bij Ajax alles aan gedaan om te herstellen van zijn zware knieblessure. Nu hij weer helemaal fit is kan hij zijn geliefde spelletje tot uitvoering brengen. Donald voelt zich goed en heeft het gevoel te zijn gegroeid. “Ik ben er sterker uitgekomen en voel me heel lekker nu”, vertelt de talentvolle middenvelder aan highlow.nl.

Het middenveld van Ajax is een sterk bezette linie. Met Eyong Enoh, Gabri, Demy de Zeeuw en Ismaïl Aissati heeft Mitchell Donald spelers voor zich die lastig uit de basis te spelen zijn. De jonge speler maakt zich daar geen zorgen om en weet dat hij rustig moet wachten op zijn kansen. “Ik voel me momenteel ontzettend lekker”, vertelt hij highlow.nl. “De eerste paar weken van het seizoen zijn wel wisselvallig.

Dan zit ik bij het eerste en dan weer bij Jong Ajax. Maar ook daar moet ik mij laten gelden. Het is totaal niet erg om in het tweede te spelen. Ik ben heel gretig om in het eerste te mogen spelen, maar na een jaar blessureleed is het niet verkeerd om eerst in Jong Ajax minuten te maken. Ik hou van dit spelletje en dat kan ik ook in het tweede ten uitvoering brengen….LEES HIER VERDER OP HIGHLOW


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.