Strijdvaardige Zeegelaar knokt zich terug in het eerste

In de voorbereiding op het huidige seizoen draaide hij zijn maatje Gregory van der Wiel bij tijd enJong Ajax wijlen hor en dol op de trainingen. Marvin Zeegelaar leek de nieuwe Ajax revelatie van dit seizoen te gaan worden, maar de jonge linksbuiten heeft een vaste plaats bij het eerste nog niet weten te bemachtigen. “Dat komt vanzelf wel weer. Ik hoop echt zo snel mogelijk terug te keren”, aldus de aanvaller tegenover highlow.nl.

Het spel van Marvin Zeegelaar komt overeen met het spelbeeld Ajax de afgelopen jaren heeft laten zien; wisselvallig. Bij vlagen laat de snelle en technisch zeer begaafde aanvaller de meeste prachtige acties zien, maar het wil ook vaak niet lukken bij de Amsterdammer. Trainer Martin Jol gaf Zeegelaar in het begin van dit seizoen een kans bij Ajax 1. Jol was positief verrast over het goede spel van de jongeling.

Tijdens trainingen liet Marvin in duels met Gregory van der Wiel de Oranje-international vaak zijn hielen zien. Reden voor Jol om de vleugelaanvaller bij het eerste te halen. Hij speelde wat mee, maar wist geen basisplaats te veroveren. Zijn wisselvalligheid blijkt de 19-jarige Amsterdammer nu op. Hoewel hij oorspronkelijk wel weer bij de selectie zat tegen Willem II moest hij genoegen nemen met een plekje op de tribune. “Ik hoop echt dat ik zo snel mogelijk terugkeer bij het eerste. Ik blijf nu bij Jong Ajax mijn best doen en dan komt het vanzelf wel goed”, spreekt het talent met veel zelfvertrouwen uit…. LEES HIER VERDER OP HIGHLOW

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.