Jong Ajax wint uit van Jong Sparta met 3-4

Jong AjaxOm 18.30 uur is de competitiewedstrijd tussen Jong Sparta Rotterdam en Jong Ajax begonnen. Bij de Amsterdammers doen onder andere Miralem Sulejmani en Rob Wielaert mee. Na een kwartier spelen stonden de Amsterdammers al met 2-0 voor. Vlak voor rust kwam de thuisploeg verdiend op 2-2. Na de theepauze ging Ajax door zoals het de eerste helft was begonnen: druk zetten en scoren. Op slag van tijd bepaalde Jessy Mayele de eindstand op 3-4.

Jong Ajax opende het duel in Rotterdam erg sterk. Al in de vijfde minuut opende Geoffrey Castillion de score voor de Amsterdammers. De spits van Jong Ajax is vanavond op dreef, want na 15 minuten maakte hij er 0-2 van. Een prima aanval via de linkerkant leidde de tweede treffer in.

Castillion profiteerde van goed werk van Miralem Sulejmani. De Rotterdammers kwamen er op eigen veld nauwelijks aan te pas. Maar na de tweede treffer lieten de gasten zich zover terugzakken, dat een tegentreffer bijna niet kon uitblijven. In de 31e minuut leverde dat de 1-2 op via Jessy Mayele.

Op slag van rust maakte Erik Falkenburg de 2-2. Ajax liet zich ringeloren na de snelle voorsprong en mocht het gelijke spel gedurende de theepauze overdenken…. LEES HIER VERDER op highlow.nl