Frank de Boer wil ‘moordenaar’ Douglas bij Ajax

(Foto: fakwes)

Ajax heeft Douglas Franco Teixeira van FC Twente op het oog als vervanger voor Jan Vertonghen. Dat meldt AD Sportwereld.

Vertonghen vertrekt na dit seizoen vrijwel zeker bij Ajax, dus is de club achter de schermen al bezig met zijn vervanging. Naast Douglas zou Ajax ook AZ-spelers Nick Viergever en Niklas Moisander zeer interessant vinden.

Het contract van Douglas loopt na dit seizoen ook af, maar Twente heeft nog een optie voor een jaar. Frank de Boer is voorzichtig positief over de voormalige Braziliaan:

Moordenaar
‘Een echte centrumverdediger, een moordenaar. Een vrij complete verdediger, met een goede uitstraling. Heeft bovendien al een en ander gewonnen. Hij is zeker een optie voor ons. Alles hangt af van het prijskaartje. En iedereen weet: als Ajax zich bij een club meldt voor een speler, dan gaat onmiddellijk de prijs omhoog.’

De 24-jarige Douglas is een opvallend figuur: hij heeft iets weg van Frank Rijkaard, werd onlangs Nederlander en is de grootste rodekaartenverzamelaar in de eredivisie sinds Christan Chivu.

Lomperik
De sympathieke lomperik heeft al gezegd dat hij na de zomer weg wil uit Tukkerland. ‘Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging na vijf jaar FC Twente’, zo zou Douglas letterlijk gezegd hebben.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

6 reacties op “Frank de Boer wil ‘moordenaar’ Douglas bij Ajax

  1. HAHA

    HAHAHAHAHAHAHAHA, denkt Ajax nou echt dat Douglas naar Ajax gaat? Mochten die joden willen. lol

      /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

    daar kunnen ze alleen maar van dromen . Douglas gaat naar eigen zeggen naar een echte grote competitie . En ajax ? telt die europees nog mee ??/ dat hebben we gezien !! kansloos en te klein voor het Europese toneel .

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      gewoon accepteren dat spelers van Twente liever voor Ajax uitkomen dan andersom. Ik weet dat het moeilijk voor jou is en dat je een klein beetje aangeslagen bent maar je komt er wel overheen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        ik heb ze gezien spelers die zonodig naar ajaks moesten .
        Bakircioglu >>.Boschker >>.van Halst ..Janssen >>
        EN WAT KWAM ER VAN TERECHT ? helemaal niks, nada ,niente !!! kopen kopen kopen …..en Douglas ???is voor jouw clubje onbetaalbaar !
        hahahahahahahah laat me niet lachen ….

          /   Beantwoorden  / 
  3. Technische Dirk

    Douglas heeft in de VI al meerdere keren verteld door buiten FC Twente nooit naar een andere nederlandse club te kunnen gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Nico

    Is het anders geen idee dat Ajax en Twente van selectie ruilen? Is het Theo-probleem opgelost en kunnen wij ook weer eens genieten van De Jong.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.