Transfercircus: iedereen wil Eriksen, niemand El Hamdaoui

Transfercarrousel (foto: lambertwm)

Niet alleen Ajax-spelers Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel worden door Europese topclubs begeerd, ook Christian Eriksen en Mounir El Hamdaoui. Of nee, alleen Christian Eriksen.

Christian Eriksen staat, als we de transfergeruchten mogen geloven, in de belangstelling van iedere denkbare topclub in Europa. Alex Ferguson raakte vorige week op Old Trafford ook weer in vervoering van de jonge Deen, die toch niet echt zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde.

In het koor der belangstellenden is deze week Málaga aangeschoven. De tegenwoordig steenrijke club waar ook non-Ajacieden Ruud van Nistelrooij en Joris Mathijsen spelen, is volgens Spaanse media bereid ‘de hoofdprijs’ te betalen voor het technische wonderkind.

Wijze raad
De vraag is nog wel of Eriksen na dit seizoen wel al weg wil. Johan Cruijff heeft hem aangeraden nog een paar jaar te blijven, en we nemen aan dat Eriksen deze wijze raad van de adviseur van Chivas Guadalajara ter harte neemt.

De laatste stop op de transfercarrousel is Mounir El Hamdaoui.

Volgens het geruchtencircuit is er op dit moment helemaal niemand concreet geïnteresseerd in de technisch begaafde lastpost.

Bilspier
El Hamdaoui is inmiddels hersteld van zijn bilspierblessure en traint weer mee met Jong Ajax, zodat hij bij de komende wedstrijden weer topfit op de bank kan plaatsnemen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Transfercircus: iedereen wil Eriksen, niemand El Hamdaoui

  1. oog

    Vertonghen hoopt nog meer op Tottenham dan dat Tottenham hoopt op Vertonghen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Michael

    We weten allemaal de visie van Cruijff maar je hoord hem niet dat er ieder jaar weer talentvolle spelers vertrekken en wat hij daar aan gaat doen of hoe hij dat gaat oplossen. Want zo kun je steeds weer overnieuw beginnen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mark

    Alleen de manier waarop dit wordt geschreven kun je zien dat ajax supporters de domste supporters van nederland zijn.. Hoezo vindt je het bijzonder dat el hadaoui niet wordt begeerd.. Heb jij als supporter dan niet de behoefte dat zo n dure speler wordt verkocht zodat er nuttige versterkingen kunnen worden gehaald met al dat geld wat in el hamdaoui wordtd gepompt? sjonge jonge wat een fucking domme persoon heeft dit geschreven, ik hoop dat het geen ajaxsupporter was..

      /   Beantwoorden  / 
  4. Harrie

    Mark,

    voordat je een waardeoordeel geeft over de intelligentie van anderen moet je misschien even je spelling controleren. Komt anders niet echt goed over! Dommie! (hint: de d-tjes en de t-tjes)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.