Transfercarrousel: El Hamdaoui blijft moeilijk doen

Het is nog relatief rustig op de wintertransfermarkt, maar rond Mounir El Hamdaoui is het altijd een drukte van belang. Ajax doet verwoede pogingen om van de trotse spits af te komen, ondanks zijn hoge eisen en chagrijnige gedrag. Wordt het El Hamdaoui of El Hamdanon?

Fiorentina leek de meest geschikte kandidaat om de goedbetaalde Jong Ajax-speler over te nemen. De Italianen hebben zelfs al met Ajax onderhandeld en leken bereid een kleine 3 miljoen euro te betalen voor de nukkige Marokkaan. Probleem bij de transfer is – niet voor het eerst – het eisenpakket van Mounir. Volgens Italiaanse media heeft de technisch begaafde lastpost hoge salariseisen en wil hij een contract van minimaal drie jaar. Mounir moenie moeilijk doen!

Omdat de Paarse Lelies uit Florence daar geen trek in hebben, lijkt de club zich nu helaas te gaan richten op Juventus-spits Amauri Carvalho de Oliveira. Gelukkig schijnt het Spaanse Espanyol ook nog in de race te zijn voor de bijna-deelnemer aan de Afrika Cup. De spanning loopt op, en dat is niet gunstig voor het humeur van Mounir.

El Hamdoei?
Een verslaggever van Ajax Life wilde El Hamdaoui na de training van Jong Ajax (waarbij de spits een ‘actieve indruk’ en een mooie goal maakte) vragen hoe het met zijn transferperikelen is gesteld. Mounir was not amused: ’Is dit een sollicitatiegesprek of zo? Ik heb net getraind. Laat me met rust.’

Laten we hopen dat er snel een vertrekregeling voor deze geweldige spits komt, zodat hij elders in Europa (tegen een realistisch salaris en in een gezellige sfeer vol respect) kan doen waar hij goed in is: voetballen!

El Hamdoeiii!

En niet te vergeten: Partir c´est Mounir un peu.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Transfercarrousel: El Hamdaoui blijft moeilijk doen

  1. tintje

    Dacht het wel, dat hij weer van die achterlijke eisen had, wilt alleen makkelijk aan zijn geld komen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

    Net als Ten Have met de knuppel de Arena uitmeppen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nico

    Ciao Fioretina. Mounir è il miglior attaccante nella storia di Ajax. E ‘palla kopsterk e tenuta. è anche un bravo ragazzo. Mi ricorda Marco van Basten!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mounir El Hamdapeut-être

    منير منير منير منير
    ايم التسول من فضلك لا تأخذ الرجل بلدي
    منير منير منير منير
    من فضلك لا تأخذه فقط لأنك يمكن أن

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.