Siem de Jong maakt zich niet druk – contractverlenging

Update 10/3: Vorige week werd het onrustig rondom De Jong met interesse van Dortmund, maar ik schreef (blijkt nu) terecht dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Ajax heeft hem een nieuw contract tot 2015 voorgeschoteld. Tekenen en vlammen!

De afgelopen twee seizoenen is Siem de Jong bij Ajax een vaste waarde in het elftal. Onder Martin Jol was hij de aanvallende middenvelder en onder De Boer zal hij naast spits zich vooral moeten richten op

de positie van rechtermiddenvelder.

Ik heb ook altijd aangegeven dat ik deze positie het best bij hem vindt passen vanwege zijn vermogen om van zestien tot zestien te spelen. De Jong heeft bij Ajax nog een contract tot 2013, maar er sijpelen toch wat onrustige berichten de media in.

In november 2010 is er gesproken over een nieuw contract, maar daarna heeft Van der Boog niks meer van zich laten horen. Ik geloof dat Rik ook wel andere dingen aan het hoofd had, maar anderzijds waar hebben we het over?

Het is 2011, dus gratis weglopen zal De Jong voorlopig niet doen. Ik kan me voorstellen dat je bij exceptionele talenten als club al 2 jaar van te voren een contract weer gaat verlengen, maar dat is De Jong niet.

Deze zomer zal er vast wel weer gesproken gaan worden over de toekomst en ik geloof dat Siem de jong overtuigd is van zijn kwaliteiten en zich dus eigenlijk helemaal niet druk maakt om zijn contract. Hij heeft alle reden, want De Boer geeft hem alle vertrouwen!

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

3 reacties op “Siem de Jong maakt zich niet druk – contractverlenging

    1. Gert

      Absoluut het hoogtepunt van de wedstrijd. Alleen die stadionspeaker moesten ze achter het doel een bal in zijn bek stoppen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.