Chelsea brengt Ferguson in de war ten koste van Stekelenburg

In de Premier League lijkt de titelstrijd tot het eind te duren nadat Chelsea begin deze week won van Manchester United met Edwin van der Sar op de goal. Nog wel, want zijn loopbaan is bijna ten einde ten gunste van Stekelenburg, althans dat dachten velen.

De nederlaag tegen Chelsea lijkt nog meer gevolgen te hebben dan alleen drie punten verlies, want ineens komt Ferguson met een andere naam op de proppen dan Stekelenburg als opvolger van Van der Sar. Een vreemd besluit, waarbij hij in de war lijkt.

Heeft hij dan niet geleerd van het verleden? In het verleden heeft hij diverse kansen laten liggen om een topkeeper als Van der Sar aan te trekken en daar heeft hij behoorlijk spijt van.

Nu schijnt na Lindegaard de keeper van Schalke 04 Neuer de volgende keeper te worden die naar Manchester vertrekt. Een prima keeper, maar wel met regelmatig een blunder en die zullen in het Engelse voetbal normaal toenemen.

Het zou leuk zijn voor Ajax als Stekelenburg in Amsterdam blijft, maar ik verwacht dat Ferguson toch nog op tijd tot inkeer komt. Een ezel stoot zich toch niet 2x aan dezelfde steen?

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Chelsea brengt Ferguson in de war ten koste van Stekelenburg

  1. Gert

    Misschien is Ferguson wel een ezelin en zo’n stom dier stoot zich wel een keer of 4. :)

    Laat stekelenburg maar mooi bij Ajax blijven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Het lijkt er inderdaad op dat Ferguson voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten………………..Steek schijnt namelijk te duur te zijn.

        /   Beantwoorden  / 
  2. tyrone

    hij is duur maar heel goed en ik denk dat hij nog beter kan worden in het buitenland en dan als hij naar manchester untid ga dan denk ik dat hij mischien net zo goed ka worden als edwin van de sar

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Ik denk dat je helemaal gelijk hebt, maar Ferguson kijkt toch eerst naar de aankoopprijs heb ik zo’n vermoeden.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.