Krijgt Emanuelson gezelschap van Vertonghen en Van der Wiel in Milan?

Milan heeft Ajax herontdekt. Je zou bijna gaan denken dat er een samenwerkingsovereenkomst is tussen Milan en Ajax; AFC Milan. Het was voor mij, maar ook voor de speler in kwestie een grote verrassing, dat Emanuelson kon tekenen bij Milan deze winter.

Het is de afgelopen tijd al vaker een prima prestatie genoemd van Mino Raiola, maar ik begin het nu wel vervelend te vinden. Het lijkt erop dat Galliani een aantal extra opdrachten heeft uitgeschreven voor Raiola voor het geval hij weer in Amsterdam zou zijn.

Als je een willekeurige Ajax fan vraagt welke spelers deze zomer mogelijk Ajax zullen verlaten dan vallen zeker de namen van Stekelenburg, Van der Wiel en Vertonghen. De afgelopen dagen lijkt het er alleen op, dat Milan snel zaken wil doen, zodat ze deze zomer niet de strijd met andere clubs hoeven aan te gaan.

Misschien dat de goede start van Emanuelson hiertoe heeft geleid, maar in de vele geruchten worden inmiddels al de namen van Van der Wiel en Vertonghen genoemd als versterkingen voor Milan.

Ik denk, dat het spel van Van der Wiel niet geschikt is voor de Serie A , maar Vertonghen zal hier niet misstaan. Het worden spannende tijden voor elke Ajax fan, want dat er spelers zullen gaan lijkt me duidelijk, maar Milan zal hiervoor Mino Raiola wel een zak met geld moeten meegeven richting Amsterdam!

De assistent-columnist.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Krijgt Emanuelson gezelschap van Vertonghen en Van der Wiel in Milan?

  1. tyrone

    ik denk vertonghen volgend seizoen een ac pakie aan heb plaats van hen ajax

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Daar kan je weleens heel erg gelijk in krijgen!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.