Vertonghen roept om aandacht van topclubs; Milan reageert

Er wordt altijd geroepen dat een goede zaakwaarnemer zijn speler naar de juiste club praat. Het is toch ook weer knap hoe Mino Raiola een contract voor Emanuelson bij Milan heeft geregeld. Het lijkt er nu op dat Vertonghen probeert om zichzelf ook naar een topclub te praten.

Ik wil hierbij wel direct opmerken dat hij ook met zijn voeten bezig is om een transfer naar een topclub te realiseren. Als Ajax speelt dan zie je wekelijks dat Vertonghen achterin de leider is en eigenlijk makkelijk overeind blijft.

Hij heeft meer tegenstand nodig om te groeien. Dit gevoel heeft Jan Vertonghen zelf ook, maar zoals ook Suarez eerder riep, wil hij Ajax niet verlaten voor elke club. Hij wil alleen naar een topclub verhuizen heeft hij afgelopen week gemeld.

Bij dergelijke uitspraken zou het makkelijker zijn als een speler direct noemt welke clubs tot dit rijtje behoren, want ik geloof niet dat Liverpool eerst bij Suarez op het lijstje stond. Hoe mooi voetballen op Anfield Road ook is.

Eerder hebben we hier ook al gemeld dat Milan door de Champions League wedstrijden interesse had in Vertonghen, maar de geruchten worden steeds sterker dat hij deze zomer naar Italië vertrekt.

Ik hoop dat Vertonghen toch nog een jaar bij Ajax blijft, maar als er een goed bod komt dan zal Ajax hem ook niet kunnen tegenhouden. Er vanuit gaande dat Stekelenburg ook vertrekt, is dit voor Ajax een slecht vooruitzicht.

Ook voor Van der Wiel trouwens, want Ajax zal volgens mij nooit drie basisspelers uit de achterhoede laten vertrekken. Of kunnen we komende zomer weer helemaal opnieuw beginnen? Laten we eerst de komende maanden maar afwachten wie wel en niet vertrekt, want in de voetballerij wordt wel vaker wat geroepen.

De assistent-columnist.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Vertonghen roept om aandacht van topclubs; Milan reageert

  1. ander oog

    In de eerste plaats, hoe is het met de baas?

    Wiel bij een goed bod binnen houden lijkt me heel lastig, Steek moet weg omdat hij anders transfervrij of nog erger halverwege het seizoen vertrekt.
    .
    Bij Vertonghen betwijfel ik of hij voldoende toevoegt aan te echte top. Aan de andere kant doet hij ook niet onder voor een aantal verdedigers die nu in de top rondlopen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Ander oog, de baas maakt het langzaam steeds beter. Hij reageert alweer op alle reacties, maar de berichten worden meestal nog door anderen geschreven met teksten van ‘de baas’. Over 2 weken hoop ik het blog weer meer actief te hebben. Bedankt voor de interesse.
      -
      Als er voor alledrie een goed bod komt, geldt dat ze zullen vertrekken want aan een teleurgestelde / ongemotiveerde speler heb je ook niks. zie nu bijvoorbeeld van der Wiel al.

        /   Beantwoorden  / 
  2. tyrone

    van der wiel moet gewoon ze kans pakken
    stekelenburg het zelfde verhaal en voor vertongen ook

    maar ze verdenen ale drie het

      /   Beantwoorden  / 
    1. gayboy

      van der wiel is een homo

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.