Ajax-fans: De Boer moet El Hamdaoui opstellen

Trainer Frank de Boer moet de gevallen spits Mounir El Hamdaoui gewoon opstellen in het eerste elftal van Ajax. Dat vindt 34 procent van de Ajax-fans, zo blijkt uit de verrassende uitslag van een uiterst betrouwbare peiling op Ajax.blog.nl. 

Hoewel de technisch begaafde lastpost zich tamelijk onmogelijk heeft gemaakt bij De Boer en het Ajax-publiek, denkt een derde van de fans toch dat Mounir in de spits zijn verongelijkte nut kan hebben. Een kwart van de supporters ziet dat echter heel anders. Laat El Hamdaoui maar nuttige klusjes doen zoals de kaartcontrole, schoenen poetsen en de plantjes water geven, stelt 25 procent van de respondenten in de geheel representatieve peiling.

Nuance
Een ander flink deel van de Ajax-fans, 19 procent, is genuanceerd van aard en meent dat de zo trotse Mounir een eerlijke kans moet krijgen in Jong Ajax, om zo wellicht een plaats in het eerste elftal te verdienen. Een route die Aissati zo succesvol heeft doorlopen.

Een bemiddelende rol van Johan Cruijff in het conflict ziet 13 procent van de Ajax-supporters als een goede oplossing. Cruijff heeft zich in het verleden al als meester in het oplossen van conflicten bewezen, dus waarom nu niet? Aldus de deelnemers aan deze volstrekt betrouwbare poll.

Representatief
Nog geen 10 procent (namelijk 9 procent) van de representatieve deelnemers koos voor de optie: see you in court Mounir! Hoewel er aanvankelijk over rechtszaken werd gemompeld, hebben we Sigi Lens daar de laatste dagen niet meer over gehoord. We wachten af.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

29 reacties op “Ajax-fans: De Boer moet El Hamdaoui opstellen

  1. rick

    el hamdaoui moet gewoon opgestelt worden is voor iedereen beter voor hem vooral.

    jullie hebben het verknoeit voor hem!!!!

    mvg rick

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ivan

    eindelijk !Komaan Mounir niet opgeven toon wat je kan !

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nick Dijks

    De Boer moet Mounir gewoon laten spelen, want anders wordt er nooit meer gescoord dit seizoen. Hij is een goede speler en vooral een dure speler, dus de Boer moet zijn arrogantie ff opzij schuiven en hem opstellen!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Opstellen….haha laat me niet lachen. Hij moet verbannen worden bij heel Ajax. Ze moeten gewoon een jeugdspeler opstellen, davy Klaassen bijvoorbeeld. Waarom staat hij er niet in.

      /   Beantwoorden  / 
    1. jemoeder

      laat me nie lachen man klaassen is !@#$% slecht en mounier is !@#$% goed dus op!@#$% en mee je klaassen

        /   Beantwoorden  / 
      1. arie

        Oooo, je bedoelt te zeggen dat je Klaassen niet zo goed vind??

          /   Beantwoorden  / 
      2. mottie

        niet met !@#$% schelden, !@#$% hond

          /   Beantwoorden  / 
    2. johan

      mounir is een van de beste spits in nederland hoe hij scoord is
      fenomeenaal ik geniete van.

        /   Beantwoorden  / 
  5. Mark78

    Niemand weet wat er nu precies is voorgevallen. Maar alles spreekt in het nadeel van Hamdaoui. Hij heeft bij de komst naar Ajax allerlei achterlijke extra financiele eisen gesteld. Meerdere clubs zijn afgehaakt vanwege zijn late en extravagante financiele eisen. Bij AZ had hij het verbruid met zijn gedrag, bij Ajax ook.Aisatti heeft hard gewerkt en is teruggekomen, Hamdaoui was alleen ziek, zwak en misselijk. Waarom zou hij het in godsnaam verdienen om opgesteld te worden. Waarom kan Aisatti zich wel terugknokken en hij niet? Ik neem aan dat hij van de zomer vertrekt en wellicht ooit een keer leert van al zijn fouten. Clubs laten zich niet piepelen door meneer Hamdaoui, wanneer heeft hij dat ooit een keer door?

      /   Beantwoorden  / 
    1. diego

      ehm afgelopen transferperiode was ajax zelf moeilijk aan het doen om bank garantie
      terwijl de banken in italie al dicht waren dus kon dat niet meer geregeld worden
      anders was el hamdaoui vertrokken

        /   Beantwoorden  / 
  6. ya

    hamdoui heeft een scoorvermogen van 1.27 op 2 wedstrijden. vanaf 2007 gerekend. dus de beste van nederland op dit moment. waar hebben we het over???? youtube is gratis dan kunnen jullie ook even kijken naar zijn mooie goals!!! amateurs zijn het die tegenwoordiging hun mening mogen geven over voetbal….Het moet verboden worden!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Nick Dijks

    Ze hebben niemand anders toch? Niemand scoort.. En Mounir heeft een hoog scoringspercentage. Als ze nog kampioen willen worden moeten ze goals gaan maken i.p.v. tegen krijgen. En Mounir is hun enige optie of hij moet Bulykin is vanaf het begin opstellen..

      /   Beantwoorden  / 
  8. Jan Smit

    El Hamdaoui is de beste speler van Ajax, de boer doet of hij de baas is , en zien jullie zelf de resultaten, ajax gaat alleen achter, dus de Boer moet weg en el Hamdaoui gewoon terug.
    en hij vindt het zo prima met zijn 2 miljoen euro per jaar.

    DE BOER MOET WEG.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Almarssad

    het lijkt me logisch dat het nu aan de trainer ligt heeft er een zooitje van gemaakt..Mounir moet erin dan zie je die prachtige goals terug :)

      /   Beantwoorden  / 
  10. Messias

    Als Ajax nog hoger wil eindigen dit seizoen, dan zou ik Mounir maar er bij halen. Het is namelijk gewoon hoe je het went of keert gewoon een doelpuntenmachine. En dat is nou juist precies wat Ajax nodig heeft.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Nick Dijks

    WIJ WILLEN MOUNIR EL HAMDAOUI TERUG!!
    AJAX KAMPIOEN!!

      /   Beantwoorden  / 
  12. Hahaha

    Liever degradatie dan deze rioolrat die alleen maar voetbalt om het geld. Net alsof hij Ajax nog kan helpen om de kampioenschap deze jongen wilt alleen maar zichzelf in de kijker spelen zonder hem halen we ook wel europees voetbal want dat is op dit moment het hoogst haalbare. En El Ham voetbalt alleen maar goed in een goeddraaiend elftal dus daar heb je op dit moment niks aan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nick Dijks

      Als we zo doorgaan halen we niet eens Europees voetbal.. Er moet iemand komen die opstaat en zegt tegen het team: Vanaf nu gaan we ervoor! Maar zo’n speler heeft Ajax niet, want als het ff slecht gaat gaan alle kopjes omlaag en worden ze helemaal weggespeeld. Misschien heeft Mounir een te grote trots, maar wat dan nog? Hij is een van de beste spelers die er is bij Ajax. Hij is de enige die nog voor goals kan zorgen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Hahaha

        Dan maar geen europees voetbal alles beter dan dat hij dalijk ook nog z’n zin krijgt ik moet er niet aan denken dat ik dalijk z’n kop op tv zie.

          /   Beantwoorden  / 
        1. ebouhali

          Jij kan zo mee met kamp de boer. Je hebt totaal geen verstand van voetbal. Boussaoufa kwam ook niet goed door bij ajax. en nu behoort hij tot een van de beste voetballers ter wereld.

          Er zijn mensen die gunnen niks. Nu denken veel mensen zoals jij en de boer dat hij zijn zakken alleen wil vullen. Als klaasen nu naar milaan kan voor 5 miljoen en daar 3 miljoen kan verdienen per jaar. Denk je dat hij dan blijft zitten. Niet dus. Tuurlijk denkt een voetballer ook aan zijn portomonee. Maar als hij respectloos wordt behandeld dan kan hij irritant terug gaan doen. En als een voetballer onder toeziend oog van alle bestuursleden en teamgenoten zich niet gedraagt dan moet hij gestraft worden. Maar niet op deze manier. Hij heeft een meningsverschil met trainer en nu word zijn carriere verneukt. En veel mensen lullen maar mee net zoals die lelijke Johan Derksen bij VI die heeft er ook geen verstand van. Elke keer als ik een berichtje stuur dan krijg ik geen reactie erop. Vooral een keer toen hij zei dat het gedrag aan het cultuur lag. Toen mailde ik naar VI van oja waarom (boussoufa-affelay-boulahrouz-boukari-bousabon-aissati-amrabat-assaidi.Gedragen zij zich ook niet normaal. Toen werd er niks op gelezen omdat ze weten dat marokkanen over 1 kam worden geschoren. Dan weet niemand meer iets te zeggen als het een marokkaan is.

          De fout is bij de Boer. Hij zit in moeilijkheden en heeft een dure spits aan de kant gezet. Als ik in het bestuur zat had ik allang ingegrepen. Maar het is nu een hele rotzooi bij ajax. Er moet iemand komen met een harde vuist op tafel.

          El hamdaoui. Komt goed jongen. Laat ze maar lullen die gene met kritiek. Dat is pure jaloezie

          Cruijf als je zo hoog bent bij ajax. Neem actie en laat zien wie je bent

            /   Beantwoorden  / 
  13. vvv

    Ja nu moet ie ineens terug komen.Ajax heeft erg veel geblesseerden en de meeste domme supporters denken dat je zoiets op kunt lossen omdat alle posities dubbel bezet zijn. Ja dat zijn ze ook, maar een Ebicilio is nog geen Boerrigter en de Jong geen Sighturson. Ja en ElHam past niet in het systeem en wil gewoon ook niet passen. Hij ius gewoon te trots en eigenwijs. Hij heeft zijn zogenoemde respect nodig, wat veel Marokkanen nu eenmaal net iets teveel hebben. Kunnen ze niets aan doen, maar het is wel zo.Tja en dan zijn ze bij Ajax arrogant genoeg om te zeggen: Al kost het 2 miljoen per jaar, wij doen geen water bij de wijn.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Nico

    34 Procent is wel degelijk een percentage.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Hahaha

    Volgens mij zitten hier veel Marrokanan op het blog met een Nederlandse naam :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. John

      Volgens mij ben jij de einige nederlander hier op het blog

        /   Beantwoorden  / 
      1. Nick Dijks

        Nope, ik ben ook Nederlander..

          /   Beantwoorden  / 
        1. John

          Ja ok,.. maar volgens hem zijn er alleen maar marokkanen hier..dus jij bent ook een marokkaan met een nederlandse naam!!!!!

            /   Beantwoorden  / 
          1. Nick Dijks

            Of gewoon niet, dit is mijn echte naam sukkel.. Je hoeft geen Marokkaan te zijn om niet tegen El Hamdaoui te zijn..

              /  
  16. Kamiel

    Ik ben van Zeeland en steun Blind blind.

      /   Beantwoorden  / 
  17. Rob

    Waarom niet gewoon Bergkamp opstellen? Dan is hij vast nuttiger dan als assistent trainer. We hebben het hier tenslotte maar over de eredivisie. De Boer moet gewoon eens een keer een echte spits opstellen, voor de verandering, het maakt niet uit wie. Desnoods die andere Dennis van GVVV.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.