Fitte Alderweireld ziet Ajax titel nog wel pakken

De selectie van Ajax is begonnen met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, waarin onze stoere helden de landstitel zullen moeten zien te verdedigen. Nou ja, stoer, vanwege de storm en de regen trainden de heren binnen. Onder wie gelukkig ook weer Toby Alderweireld.

Opvallend en fijn om te zien was dat de ziekenboeg vrijwel helemaal is leeggelopen. Alleen de Scandinavische schlemielen Nicolai Boilesen en Kolbeinn Sigthórsson waren nog niet van de partij. Boilesen (hamstring) is wel bijna fit, op Sigthórsson (vermoeidheidsbreuk) moeten we nog een paar weken wachten. Wel fit op het trainingsveld waren – naast Alderweireld - Siem de Jong, André Ooijer en Derk Boerrigter.

Nicolas Lodeiro verschijnt woensdag weer op de training. De kleine Uruguyaan wordt volgens Italiaanse media nadrukkelijk gevolgd door Fiorentina, dat blijkbaar niet naar een grote kopsterke spits op zoek is.

Alderweireld heeft in ieder geval zin in het vervolg van de competitie.

De Belgische mannetjesputter is fit, gretig, vindt dat Ajax het kampioenschap nog in eigen hand heeft en kijkt uit naar het mooie weer in Brazilië, waar de selectie zaterdag naartoe reist voor een trainingskamp.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.