Zure Barcelona-gezichten na Ajax-voorstelling

BarcelonaBarcelona kreeg dinsdag een Amsterdamse draai om de oren van Ajax. Wij van Ajax-Blog kunnen daar nog geen genoeg van krijgen. Nadat we gisteren in ons Ajax-Barcelona Nagenietpakket al konden nagenieten van de Ajax-helden, focussen we vandaag op het vernederde Barcelona.

Wat vonden de Catalaanse verliezers van de Champions League-triomf van Ajax?

Het antwoord van Andrés Iniesta op de vraag hoe het in godsnaam mogelijk is dat Barcelona van ‘dit’ Ajax heeft kunnen verliezen, is duidelijk: Ajax was gewoon beter.

Trainer Tata Tatata Martino had een wat minder interessant verhaal te vertellen met de verrassende conclusie: Barcelona heeft de wedstrijd in de eerste helft verloren.

Tenslotte: hoe was het met Ajax de day after? Een tweetal interviews vanuit het autoraam met Joël Veltman (met drie keer het woord ‘zuur’) en Davy Klasse-Klaassen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

10 reacties op “Zure Barcelona-gezichten na Ajax-voorstelling

  1. Hahaha

    Nu moeten ze ook van milan winnen anders ligt die arme man die naar beneden is gevallen voor niks in het ziekenhuis.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      hoi Hahaha .Als die persoon met zijn hoofd recht naar beneden is gevallen dan kan het wel eens zo zijn dat hij al in de kist lig dan dat ajax tegen milan heef gevoetbald. Kep altijd gezeg WEG MET DIE ACHTELIJKE GRACHTEN in voetbalstadions

        /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

    Ja Paul daar heb je gelijk in ben benieuwd als ze de 1e volgende wedstrijd thuis spelen er valnetten hangen. Trouwens ik zag jou niet zitten bij Cruijff of zat Koeman op jou plaats?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      Hahaha ,ik hoef mij niet zo te profileren om naast Johan op een stoeltje in een voetbalstadion in beeld te komen .Dat laat ik liever aan Sjaak Zwart over .Sjaak kijkt constant op het grote scherm in stadion of hij nog in beeld komt met Johan . Ik zit alleen een paar keer per jaar naast Johan thuis in Barcelona.Gaan we mens erger je nieten ,of ergens eten en wijn zuipen .Nou ja,ik laat mij dan wel eens een fles of 2 achterover kieperen .Johan mag niet zo veel drinken .Ik praat trouwens met Johan nooit over voetbal .

        /   Beantwoorden  / 
    2. Paul

      Hahaha………..ik zei laatsts tegen Johan;wil je maggie op de patat………….toen zei Johan;maggie de block dat stuk beton uit Belgie…………….wat hebben we gelachen whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        En daarna deed ik een woordspelletje met Johan;Johan,vliegtuig…zei Johan;daar zit het woordje TUIG in ,,,,,,,,ik kwam niet meer bij van het lachen whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

          /   Beantwoorden  / 
  3. Paul

    in Juni 21 deed ik thuis bij Paul Mc Cartney ojeeeeeh Paul,,,,,wat een onzin

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      ga jj ook mij al na doen s morgens om 8.53 …heb je niets anders te doen

        /   Beantwoorden  / 
    2. Paul

      ga je mij ook al na doen om s morgens 8.53 ,moet je niet stofzuigen of drukt je mama jou s morgens nog een beschuitje met kaas in je mondje

        /   Beantwoorden  / 
    3. Paul

      heet die jongen dan paulmccartny…this toch elke dag onzin in zijn huis

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.