Cruijff en Messi reageren op historische loting Ajax

Lionel Messi

Lionel Messi

De loting voor de Champions League heeft voor de zoveelste keer loodzwaar uitgepakt voor Ajax. Met Barcelona, AC Milan en Celtic zijn er historisch grote namen uit de kokers gekomen. Wat nu?

Ajax-Blog peilde de reacties van Johan Cruijff, Lionel Messi, Edwin van der Sar, Siem de Jong en Ajax-trainer Frank de Boer.

Als eerste Ajax- en Barcelona-legende Johan Cruijff, die duidelijk in zijn nopjes is met de loting. Toch heeft Cruijff – tegen zijn gewoonte in – bijzonder weinig interessants te melden. Toch maar even kijken.

‘Moeilijk’
Barcelona-fenomeen Lionel Messi wist onder meer te melden dat ‘er geen eenvoudige groepen zijn in de Champions League’. Een pittige uitspraak.

Messi: ‘Het is een moeilijke groep. We kennen AC Milan en vorig seizoen speelden we tegen Celtic. Ajax is een club met een rijke historie in Europa. Het zijn lastige tegenstanders. Dit zullen een aantal mooie wedstrijden worden. Het is doel is om alle wedstrijden te winnen.’

‘Lastig’
Ajax-directeur Edwin van de Sar verwacht – niet als enige – dat het ‘lastig’ wordt om te overwinteren in de Champions League. Check hieronder het interview met de sterke openingsvraag: ‘Wat was je eerste reactie toen je de loting zag?’

Ajax-aanvoerder Siem de Jong sprak in de Arena-catacomben van ‘mooie affiches’ en sprak ook over de pijn die het vertrek van Christian Eriksen doet.

Ajax-trainer Frank de Boer was zoals altijd de rust zelve.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.