Ajax-spelers in mineur door rode kaart Nani

Ook de Ajax-spelers hebben dinsdagavond naar de Champions League-kraker tussen Manchester United en Real Madrid gekeken. De Ajacieden waren niet te spreken over de rode kaart die United-speler Nani voorgeschoteld kreeg.

Ajax-directeur Edwin van der Sar keek naar de wedstrijd van zijn oude club Manchester United in café The Old Bell aan het Rembrandtplein in Amsterdam. De keeperslegende had niet het allerbeste uitzicht in de sfeervolle kroeg.

 

(Foto: @VdSar1970)

Van der Sar voorspelde een 2-1 zege voor Manchester United, maar dat zat er dus niet in. Na afloop meldde hij ontgoocheld op Twitter: ‘Disbelieve at this score and decisions.What do you guys think of the red card?’ Hierop kreeg Van der Sar honderden antwoorden. We weten niet wat hij daarmee heeft gedaan.

Grap
Ajax-spits Ryan Babel liet de hele wedstrijd lang zijn commentaar via Twitter horen. Over de omstreden kaart zei Babel: ‘Nani got punished to hard… yellow card was fair enough…’

Ook Ajax-talenten als Mickey van der Hart en Davy Klaassen moesten hun onvrede over de scheidsrechter kwijt. Van der Hart zag er nog wel de humor van in: ‘Rood? Wat een grap zeg…’. Klaassen antwoordde: ‘ Slaat nergens op dit man…’

Kloten
Voormalig Ajax-speler, trainerbroer, aanstaande vader en Al-Jazeera-analist Ronald de Boer was ook duidelijk in zijn commentaar: ‘Schande die rode kaart bij #manrea. Wedstrijd naar de kloten. Wel een wereldgoal van Modric’.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.