Ajax kan shoppen bij FC Twente, wie zou Overmars moeten halen? (poll)

Wie zou Overmars moeten halen? (Beeld: AjaxTV)

Wie zou Overmars moeten halen? (Beeld: AjaxTV)

FC Twente is nu bijna failliet en de club zal zijn spelers moeten dumpen tegen bodemprijzen om er weer bovenop te komen. Een uitverkoop is aanstaande met grote kortingen, daar moet Marc ‘Netto’ Overmars wel voor te porren zijn.  Maar welke speler(s) zouden nou echt een versterking zijn voor Ajax?

Want bij de start van het seizoen dachten sommige experts nog dat Twente een titelkandidaat was. Een half jaar later weten we wel beter. Er zit veel talent in het team maar het komt er maar niet uit. Castaignos scoort meer doelpunten maar hij is even stabiel als een borderliner. De ene week schittert hij, de volgende wedstrijd is hij 90 minuten lang onzichtbaar. Daar heeft Ajax er al genoeg van in de selectie zitten.

Vermeulen

Toch denk een Arno Vermeulen dat Ajax wel degelijk te shoppen valt bij Twente, hij denkt aan Corona. De vleugelspits is inderdaad een leuk spelertje maar heeft Ajax niet al Menig, Meleg en Becker al rondlopen? En zou een Corona niet direct de ontwikkeling van El Ghazi in de weg staan, die zich juist van het weekend zich onderscheidde tegen PSV. Zelfs het buitenland begint het talent van El Ghazi te fistbumpen. En terecht want voor een debuutseizoen doet de flankeur het fantastisch.

Arno denkt dat Ajax kan gaan shoppen (Foto: @arnovermeulen)

Arno denkt dat Ajax kan gaan shoppen (Foto: @arnovermeulen)

Vermeulen noemt ook nog Guitiérrez en Bengtsson. De eerste is al sinds het WK geblesseerd en Bengtsson… nou ja, het is Bengtsson. Niet echt een verdediger die je doet shaken van angst. Daarmee ruil je Moisander in voor een Moisander-typ. Geen echte vooruitgang daarin. Verder spelen Mokotjo en Ziyech veel bij FC Twente maar ja… Ajax heeft al een hele bank vol met middenvelders. Sinkgraven, Andersen, Zimling en Schöne zitten al geregeld op de bank. Moet daar Serero of Bazoer bij komen?

Natuurlijk kan Ajax altijd de kans gebruiken om goedkope spelers in te slaan. Maar tenzij Overmars van de zomer vier of vijf spelers kan verkopen, een Klaassen of Kishna bijvoorbeeld, dan nog heeft Frank de Boer nog verschrikkelijk veel middenvelders en aanvallers in zijn selectie na de zomer. Het enige wat interessant zou zijn is een verdediger met pit en karakter. Laat FC Twente die nou net niet hebben. Toch stellen we de vraag aan u: wie zou u kopen van FC Twente als u op de stoel van Overmars mocht zitten? U mag er drie kiezen.

Wie zou Ajax moeten halen van FC Twente?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.