Zivkovic voor de zoveelste keer genegeerd

Zivkovic zal nog wel vaker beteuterd kijken dit seizoen (Beeld: RTV-NH)

Zivkovic zal nog wel vaker beteuterd kijken dit seizoen (Beeld: RTV-NH)

De spelers en staf zitten op het vliegtuig richting Polen voor de wedstrijd tegen Legia in de Europa League. Maar de 2 miljoen euro kostende Zivkovic, die zit thuis op de bank. Voor de zoveelste keer.

Dan haal je één van de meest veelbelovende Nederlandse spitsen, om hem alleen bij Jong Ajax in te zetten. Dat moet behoorlijk waardeloos zijn voor Zivkovic. Met het vooruitzicht dat Sigthorsson afgelopen zomer wel zou vertrekken moet hij gedacht hebben: ‘Ik ga mijn kans krijgen zodra hij weg is’. En toen kwam Milik.

Topscorer

Inmiddels heeft hij 18 in liggen in de Jupiler League, topscorer van de tweede divisie. Maar het is niet genoeg. Frank de Boer stelt liever Lasse Schöne op in de spits dan Zivkovic daar neer te zetten. Alleen in de KNVB-beker mocht hij een keertje starten in de basis, maar verder bleef het bij invalbeurten. Milik houdt hem uit het eerste en De Boer is een beetje de weg kwijt. Want wie zit er wèl in het vliegtuig naar Warschau? Schöne. Geen idee waarom want De Boer neemt gewoon 8 verdedigers, 6 middenvelders en maar 1 echte spits mee. Van Rhijn, Boilesen, Moisander, Tete, Viergever, Veltman Van der Hoorn en Riedewald in de verdediging. En op het middenveld Andersen, Sinkgraven, Klaassen, Serero, Bazoer en Schöne(hij is echt geen aanvaller DE BOER!!). Zivkovic had hier echt niet tussen gekund? Seriously?! Waarom had hij dan niet een jaartje in Groningen kunnen blijven…

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Zivkovic voor de zoveelste keer genegeerd

  1. Anonymous91

    vind ik niet kunnen, dit is echt een wereldklasse spits die zo met Real Madrid of FC Barcelona mee zou kunnen.

    Zivkovic moet volgend seizoen kansen krijgen bij ajax.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.