Moisander uit de basis gebonjourd door De Boer

Doei, doei Niklas. Leuk dat je er was. Het waren drie fantastische jaren en we hopen dat je het naar je zin had. Bedankt voor je diensten en tabee.

Zo, hebben we dat ook weer gehad. Formaliteiten zijn eigenlijk nutteloos. De Fin ging toch weg en het was eigenlijk maar raar dat hij sinds zijn deal met Sampdoria in de basis stond tegen FC Twente afgelopen weekend. Ajax heeft het beleid dat iedereen die transfervrij de deur uit gaat niet speelt, ophoepelen dus.

Viergever mag starten tegen Willem II (Beeld: AT5)

Viergever mag starten tegen Willem II (Beeld: AT5)

In de wedstrijd tegen Legia gebeurde het dan toch. Moisander werd door De Boer naar de bank verwezen en Viergever mocht het stokje overnemen. Het was niet echt een groot succes tegen de Polen, op de linksbackpositie deed Viergever het beter afgelopen weekend. Maar goed, Ajax ziet in hem de toekomstige centrale verdediger voor de komende seizoenen. Dat belooft nog wat. Maar de vraag bleef: was dit alleen voor de Europa League of gold de move van De Boer voor alle competities? Vandaag gaf de trainer duidelijkheid in de persconferentie na de training.

Het is klaar, gebeurt, over en sluiten. Moisander zien we niet meer terug dit seizoen. Toedeledokie Moisander, je bent die basisplek kwijt. Hatsikidee, weg d’r mee. Kthxbai. Nu is het tijd voor de volgende lichting. Hopelijk zien we dit seizoen dan eindelijk Riedewald een paar keer op die positie spelen, weten we meteen of dat ook wat is voor naast Veltman.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.