Overmars bijna klaar: iedereen in de jeugd van Ajax heeft nu een contract

Het was een druk maandje voor Overmars. Veel Ajacieden zitten met een aflopend contract of zijn op het punt gekomen dat er een nieuw contract getekend moet worden. Daarom begon begin december de operatie: Iedereen krijgt een contract! Vandaag heeft Overmars de laatste puntjes op de i gezet. Hij is bijna klaar met zijn missie.

Abdelhak Nouri heeft een contract tot 2018 getekend (Foto: @afcajax)

Abdelhak Nouri heeft een contract tot 2018 getekend (Foto: @afcajax)

El Ghazi, Sigthorsson, Cillessen, Klaassen, Veltman, Van Rhijn en Riedewald verlengden of tekenden allemaal een nieuw contract vorig jaar. Op Boilesen, Andersen en Kishna na zijn bijna alle jonge spelers bij Ajax nu vastgelegd met contracten voor de lange termijn. Vandaar dat Overmars zich in 2015 vooral richt op de jeugd en sinds december legt pent de ene na de andere jeugdspeler een nieuw contract. Vanochtend tekende één van de laatste jeugdspelers die nog vast gelegd moest worden een contract bij Ajax: Abdelhak Nouri.

Met Nouri heeft Overmars een heel contingent aan jeugdspelers in december en januari vastgelegd waar Ajax de komende 6 of 7 jaar meer vooruit kan. Even een lijstje met spelers uit Jong Ajax en de A1 die hebben bijgetekend:

Acolatse

Menig
Owesu
El Azzouzi
Savastano

Van de Beek

En daarnaast heeft Ajax ook nog Onana en Dolberg aangetrokken deze maand. Als Overmars zo doorgaat dan kan hij een makkelijk een jaartje er tussenuit, een sabbatical nemen of zo.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.