Slecht nieuws voor Ajax: blessures

Grote vraagtekens bij Klaassen voor komende zondag

Grote vraagtekens bij Klaassen voor komende zondag

Met nog twee dagen te gaan voor de wedstrijd tegen Feyenoord verwerkt  komt Ajax in een benarde positie want Frank de Boer moet waarschijnlijk gaan puzzelen op zondag. Tijdens de training vanmorgen moest Klaassen eerder het veld af om zich na te laten kijken door de medische staf.

Dat Davy Klaassen de hele week kwakkelt met een lichte blessure was al bekend maar tijdens de training kreeg hij een nieuwe kwetsuur die zo erg is dat hij de training niet kon afmaken.  Fox Sports ving het moment dat de middenvelder de training verliet op met de camera. Hij ging meteen naar het ziekenhuis om de schade op te meten.Van der Hoorn en Andersen meldden dat Klaassen voorafgaand aan de training al aangaf dat hij niet helemaal lekker in zijn vel zat en dat het afhaken tijdens de training niet uit de lucht komt vallen.

Op de persconferentie liet Frank de Boer dan ook weten dat in het ziekenhuis geen schade te zien was op de scans en dat de nieuwe blessure aan de buikwand meeviel. Maar de trainer hielt wel een slag om de arm of hij Klaassen wel of niet zou opstellen voor de wedstrijd op zondag: “We wachten de reactie morgen even af. Met een spuit spelen is sowieso geen optie.” Mocht Klaassen inderdaad niet kunnen spelen dan kan Ajax geen beroep doen op Riedewald, die heeft nog teveel last van zijn knieblessure die hij tegen FC Groningen opliep. Eventueel kan De Boer er nog voor kiezen om Viergever of Bazoer op het middenveld te zetten.

Poll: Wat wordt Ajax - Feyenoord?

  • De vorm van Ajax is zorgelijk, 1-2 voor Feyenoord (29%)
  • Gelijkspel 1-1 (8%)
  • Zwaar bevochten overwinning 1-0 (32%)
  • Äjax hakt ze helemaal in de pan, 4-1! (31%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.