Frank de Boer staat open voor Liverpool

Zit Frank de Boer volgend jaar kerst nog bij Ajax? (beeld: Ajax TV)

Zit Frank de Boer volgend jaar kerst nog bij Ajax? (beeld: Ajax TV)

De trainer van Ajax is hot, na vier Eredivisie titels is Frank de Boer een gevestigde naam in Europa. En dat brengt een hoop geflirt met zich mee. Arsenal, Spurs, Inter en nog een rijtje clubs worden steeds in verband gebracht met De Boer. Van het weekend vertelde zijn broer Ronald al bij Fox Sports dat Frank zeker na zou denken als Liverpool naar hem toe zou komen. Vandaag doet zijn zaakwaarnemer er nog lekker een schepje bovenop.

Liverpool en Brendan Rodgers liggen al een tijdje onder vuur en de trainer van de Reds kan maar zo de laan uit vliegen deze maand als de resultaten slecht blijven. De kans daarop achten de bookies in Engeland nog best wel groot. Rodgers staat op dit moment op de derde plek op de lijst van managers die als eerste ontslagen kan worden. Al een aantal weken wordt Frank de Boer genoemd als een mogelijke opvolger en vandaag zegt zijn zaakwaarnemer: ‘Leuke baan voor Frank‘.

Gelukkig voor Ajax heeft De Boer al toegezegd dat hij tot de komende zomer zal blijven bij Ajax. Maar het geflirt rondom de trainer blijft maar doorgaan en de kans dat hij volgend seizoen nog in Amstedam bij de club is wordt elke keer weer een beetje kleiner. Het is te hopen voor Ajax dat het bij flirten blijft want de beoogde opvolgers van Frank de Boer, Wim Jonk als Jaap Stam, hebben nog geen diploma van de KNVB om het stokje over te kunnen nemen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.