Vertrekt ook trainer Frank de Boer bij Ajax?

Frank zegt gedag

Frank zegt gedag

Enkele weken nadat bekend is geworden dat de hoofdredacteur van Ajax-Blog gaat vertrekken, gaan er ook steeds meer stemmen op die beweren dat Frank de Boer aan zijn laatste seizoen als trainer van Ajax bezig is.

Of het een verband houdt met het ander, is onduidelijk. ‘Maar toeval komt natuurlijk nooit alleen’, stelt onze huisanalist.

Na de moeizame partij van Ajax in de Champions League tegen Barcelona deden de NOS-analytici Bert van Marwijk en Youri Mulder nog eens een duit in het zakje. ‘Hierbij moet in aanmerking worden genomen dat beiden nooit bij Ajax hebben gespeeld of getraind. Maar dan nog’, aldus onze huisanalist.

Zinspelen
Check hieronder hoe Mulder en Van Marwijk zinspelen op een naderend vertrek van Ajax-trainer Frank de Boer.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Vertrekt ook trainer Frank de Boer bij Ajax?

  1. Mark78

    Frank heeft het supergoed gedaan en veel succes behaald, maar ik zou niet weten waarom er dan nu de noodzaak zou zijn om weg te gaan. Hij heeft in een eerder stadium aangegeven als een soort Ferguson voor Ajax te willen fungeren. Ik weet niet wat daar mis mee is? Of moeten we nu iedere trainer en speler die er bovenuit steekt in Nederland ook nog even het advies geven om weg te gaan? Alsof de eredivisie al niet genoeg wordt leeggeroofd door het grote geld. Kennelijk willen de heren graag dat er helemaal niets meer overblijft van het Nederlandse voetbal. Ik vind het ook jammer als er bij Psv, Feyenoord, Twente, Vitesse etc. een goede speler weg wordt gehaald uit de competitie. Deze heren hebben kennelijk weinig verbondenheid met het Nederlandse voetbal.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.