‘Milik moet bij Ajax in de spits tegen FC Twente’

Foto: @ArekMilik9

De Poolse spits Arkadiusz Milik moet onmiddellijk plaatsnemen in de spits van Ajax, en wel met ingang van het uitduel van komend weekeinde tegen FC Twente. Dat stelt onze huisanalist naar aanleiding van de verrichtingen van Milik in de afgelopen EK-kwalificatiereeks.

Milik, die bij Ajax voornamelijk op de bank zit, scoorde afgelopen week zowel tegen Duitsland als tegen Schotland. Met name de goal tegen de Duitsers was grappig, omdat Milik door de doorgaans betrouwbare Bild Zeitung voor Polen-Flop werd uitgemaakt.

‘Het is duidelijk dat Milik de koele afmaker is die Ajax momenteel nodig heeft’, stelt onze huisanalist, die al eerder een vurig pleidooi hield voor de Pool. ‘Als je ziet dat Kolbeinn Sigthórsson niet eens tegen het Nederlands elftal weet te scoren, dan moet er toch een belletje gaan rinkelen bij Ajax-trainer Frank de Boer.’

Check hieronder Milik glansrijk in actie voor Polen.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.