Ajax-legende Cruijff maakt bizarre vergelijking

Johan Cruijff is heilig en kan nooit iets verkeerd doen of zeggen, zo is algemeen bekend. Ook de redactie van Ajax-Blog staat al sinds jaar en dag kritiekloos en vierkant achter de Ajax-legende. Vandaag sloeg Cruijff de plank echter enigszins mis.

In zijn column in kwaliteitskrant De Telegraaf vergelijkt de revolutionaire Ajax-leider Steve Jobs (van Apple) met Jaap de Groot (van De Telegraaf). Lichtelijk bizar en potsierlijk, zeker wanneer we in acht nemen dat de columns van Cruijff in werkelijkheid door Jaap de Groot himself worden neergepend.

Aan de andere kant: het is wel een briljante opening van een column.

(via @DuBlanqueBogarde)

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.