Wie moet Aegon opvolgen als shirtsponsor van Ajax?

Aegon verdwijnt in 2014 als sponsornaam op het Ajax-shirt. Dat hebben het verzekeringsconcern en Ajax maandagavond afgesproken. Grote vraag is: wie komt er daarna op het fraaie Ajax-shirt te staan?

Ajax en Aegon ondertekenden in 2008 een zevenjarig contract, waarin de optie was opgenomen om de shirtsponsoring na vijf jaar te beëindigen. Ondanks alle bestuursperikelen wordt de optie niet na vijf jaar gelicht, maar – als een soort middenweg – na zes jaar.

Het was een van de lucratiefste sponsorcontracten van Europa, waarvoor Aegon jaarlijks tussen de 10 en 12 miljoen euro overmaakte. Het verzekeringsconcern blijft nog wel minimaal twee jaar als partner aan Ajax verbonden.

Cassettebandje
Zo komt er na TDK (bekend van het SA90-cassettebandje), ABN Amro (dat ons een foeilelijk groen-geel uitshirt en een leuk tv-spotje met Babangida opleverde) en Aegon in het seizoen 2014-2015 een nieuwe shirtsponsor voor Ajax.

Maar welk bedrijf moet dat worden? Welk merk of brand past het beste bij de mooiste club van allemaal? Doe mee aan onze betrouwbare peiling aan de rechterzijde en laat ook je stem horen!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

13 reacties op “Wie moet Aegon opvolgen als shirtsponsor van Ajax?

  1. warco

    Volgens mij is Heineken nog nooit shirtsponsor van een voetbalclub geweest en als Amsterdams biermerk zou het best wel kunnen . Liever had ik Amstelbier in de Poll zien staan omdat Amstel onder de meeste supporters veel populairder is dan Heineken en de naam Amstel verwijst ook meer naar Amsterdam .

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      warco,hoeveel Amstel drinkteke gij per week

        /   Beantwoorden  / 
      1. warco

        zo`n 50 liter ;-)

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          Warco ,dat valt nog wel mee.25 glazen bier per dag of avond.Andre Hazes gehalte.Tegenwoordig drinkt de jeugd op zaterdagavond en nacht ook al wel 40 glazen bier.Dat is het moderne Andre Hazes gehalte.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Hahaha

            Ha Paul ik drink iedere dag 25 jenevers dat is het Piet Paulusma gehalte whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

              /  
  2. gerrit remmers

    klm de grootste luchtvaartmaatschappij bij de grooste club

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hahaha

    Shell mag van mij sponser worden die hebben vorigjaar een omzet van 394 miljard euro binnengehaalt. En als het een Nederlandse sponser moet worden dan ING Groep met een omzet van 132 miljard.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      en mochten ze falliet gaan,de ing group of andere grote namen ,GEEN NOOD ,De Regering springt dan van onze belastingcenten wel weer bij.Kan Mark Rutten niet gewoon schirtjes uitdelen met Miljarden met als Sponsorgroup ,HET NEDERLANDSE VOLK ,,lijkt mij de ideale Sponsor,in plaats van steeds maar voor Sintereklaas sintjuttemus te spelen voor de Grijpenlanden,hahahahaha

        /   Beantwoorden  / 
  4. jejejejeje

    Cohen neuzenshop voor uw grootste fopneus!!!

      /   Beantwoorden  / 
  5. sjoerd

    Pampers !

      /   Beantwoorden  / 
  6. hennik

    Thialf

      /   Beantwoorden  / 
  7. Paul

    hahaha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tot orgen,orgen is et eer ewolkt,,,o laatste sjoktje enever ging dret door hals,ot moin,dit was Iet Aulusma van uit Eeuwarden

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mark78

    Waarschijnlijk Bwin. Onze pseudo deskundige Van den Wall Bake die zonodig zijn mening moest verkondigen over de aflopende deal met Aegon moet nu alweer op zijn mening terugkomen. Ajax is en blijft een ontzettend aantrekkelijk uithangbord voor sponsoren dus niet echt iets om wakker van te liggen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.