Ajax-fans: liever Cillessen dan Vermeer op doel

Ajax-fans hebben liever Jasper Cillessen op doel dan Kenneth Vermeer. Dat blijkt uit een zeer representatieve peiling op Ajax.blog.nl.

Eerste doelman Kenneth Vermeer verlengde onlangs zijn contract bij Ajax. In de eerste helft van het seizoen was er nogal wat kritiek op Vermeer, maar de afgelopen weken is die enigszins verstomd. Logisch, want het gaat weer goed met Ajax.

De meeste Ajax-fans zien desondanks liever dat tweede keeper Jasper Cillessen een kans krijgt. Volgens de volstrekt betrouwbare peiling wil 46 procent van de Ajax-fans dat Cillessen eerste doelman wordt. ‘Een groot talent die speelminuten in het 1ste nodig heeft’, zegt 29 procent. En 17 procent zegt: ‘Dan hoeven we bij hoge ballen niet meer de billen dicht te knijpen’.

'Melkmeisje', Vemeer

Toch nog 40 procent houdt gewoon vertrouwen in Vermeer. ‘Het gaat toch goed?’, meent 32 procent. En 8 procent stelt enigszins verrassend: ‘Vermeer natuurlijk. Zijn Melkmeisje is onovertroffen’.

Ook verrassend: als de keuze gaat tussen Vermeer en Cillessen, zegt 14 procent de voorkeur te geven aan Jeroen Verhoeven (eerste doelman van het zwaarste Ajax-elftal aller tijden).

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-fans: liever Cillessen dan Vermeer op doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.