Ajax-fans hoeven Douglas helemaal niet

Beschikbaar? (foto: Roel Wijnants)

Frank de Boer ziet in FC Twente-verdediger Douglas een mogelijke opvolger van Jan Vertonghen, maar de meeste Ajax-fans zien de voormalige Braziliaan liever niet naar Amsterdam komen. Dat blijkt uit een betrouwbare peiling op Ajax.blog.nl.

Liefst 62 procent van de Ajax-supporters ziet een transfer van Douglas helemaal niet zitten.

De meeste fans (28 procent) willen dat Vertonghen wordt opgevolgd door een jeugdspeler. Op de peilingsvraag Douglas, moeten we dat willen? antwoordden zij: Kom op zeg, geef de jeugd een kans! No Douglas!

Kirk Douglas
Bijna een kwart (24 procent) stelt simpelweg ‘niet doen’ en vraagt zich af of Katja Schuurman niet beschikbaar is als centraal verdedigingsduo. Eén op de tien respondenten heeft liever Kirk en Michael Douglas in de defensie dan de licht ontvlambare Tukker Douglas.

Van de deelnemers aan de representatieve peiling is 38 procent wel positief over een mogelijke transfer van Douglas. Ruim 20 procent zegt: ‘Het is geen Vertonghen, maar ach, als ie wat minder rood pakt…’. Slechts 17 procent is echt enthousiast en antwoordde: ‘Prima verdediger, gewoon doen.’

Mythe
Opvallend is dat de antwoordoptie ‘Hij lijkt een beetje op Rijkaard, dus ja’ door 0 procent van de respondenten als aantrekkelijk werd ervaren, waarmee de mythe dat Douglas en Rijkaard een beetje op elkaar lijken ook uit de wereld is geholpen.

Douglas zelf heeft overigens inmiddels laten weten ook niet zo’n zin te hebben in Ajax. Onduidelijk is of dat te maken heeft met de uitslag van deze betrouwbare peiling.

Raus
De Samba-Tukker zou meer voelen voor een overgang naar bijvoorbeeld Duitsland, waar VfB Stuttgart en VfL Wolfsburg interesse zouden hebben. Dan kunnen wij alleen maar zeggen: Auf Wiedersehen Herr Douglas.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

26 reacties op “Ajax-fans hoeven Douglas helemaal niet

  1. Sympho

    Wat een capsones. Typisch Ajax lol?

    Ps. Als je Katja Schuurman haar kutje laat zien in de 16 meter schieten de aanvallers er ook geen bal meer in. Daar wel eens over nagedacht? hmm?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Kapsones bedoel je denk ik. Ik zou niet wat dit met `kapsones` te maken heeft. Douglas is een hele goede verdediger, maar opbouwend en voetballend is hij niet heel sterk. Tel daarbij nog de kortsluiting die hij blijft houden en het prijskaartje, dan is hij in mijn ogen niet erg interessant.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      En toch is ie tien keer beter (met een K) dan wat jullie er nu hebben staan..

        /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      was die nekkebijter van Suares dan geen goeie speler met ook supervaak kortsluiting ? Wordt nu ook in Engeland uitgekotst en vervloekt .
      feit is gewoon dat een Douglas voor ajax vriendelijk bedankt heeft voor de (eer ???) Troosten jullie je maar hij gaat straks naar een grotere kompetitie heen i.p.v de mickey mouse ! per slot van rekening is de europacup 1 voor welke club dan ook in holland een utopie >Zelfs voor de voormalige godenzonen club ajax .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Michael

        Ajax heeft nog niet eens gesproken met Douglas kneusje.

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          wat zei je sukkeltje ? Douglas gaat echt niet naar die slangenkuil . hij gaat voor verbetering op hoog niveau tja dan valt jouw ajaks af hoor . Er komen voor douglas hele andere clubs dan ajax ! Wolfburg hoor ik ??/ hahah droom lekker verder .
          Denk dat je je vergist !

            /   Beantwoorden  / 
          1. Mark78

            Inderdaad Mex. Twenteforever Ajax heeft niet eens contact opgenomen met Douglas, dat is een perspraatje. Waar het om gaat is dat hij als speler en persoonlijkheid tekort komt tov. zijn prijskaartje, dus een slechte aankoop voor dat geld, dat is alles wat hier simpelweg gezegd wordt. Het is geen toeval dat clubs aan het einde van het seizoen veel meer voor Vertonghen willen betalen dan voor Douglas. Suarez heeft hier niets mee te maken. Ja ook een speler met af en toe kortsluiting, maar ook een speler met heel wat meer kwaliteit dan Vertonghen of laat staan Douglas. Daarom is er voor hem ook 25 miljoen betaald, een bedrag dat niet zal worden betaald voor Vertonghen of Douglas.

              /  
          2. paul

            twentemekker,had je al een banaantje gehad vandaag,whaaaaaaaaaaaaaaaaa

              /  
          3. Hahaha

            In the 29′minute number (25) Klaas Jan Huntelaar und in the 57′minute Klaas Jan Huntelaar und in the 81′minute number (25) Der Bomber Klaas Jan Huntelaar Klaas Jan Huntelaar ha ha ha ha

              /  
  3. Mark78

    Nou Sympho ik heb liever Vertonghen. Ik heb ook een klein vermoeden dat clubs toch wel iets meer willen betalen voor Vertonghen dan voor Douglas, denk je niet?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Michael

    Ruim 10 miljoen meer maar iemand die kapsones met een c schrijft kan je nog moeilijk serieus nemen zoals zijn bilmaatje twenteforever. Inderdaad Douglas is een goede speler maar door zijn kortsluiting is het gevaarlijk om zo’n speler te halen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Jij bent zekers nooit bezopen geweest en maakte een tiepfoutje??hmm? Als jij mesne door een tiepfout neit meer seriues kunt nemen zou ik toch nog maar eens in de spiegel kijken. :~

      Enfin, ik wil Douglas niet ophemelen boven zijn kunnen, maar ondanks zijn kortje lontje soms blijft het wel een goeie sterke verdediger.
      Hij heeft een boel sterke punten.
      Maar spelers van FC Twente gaan niet meer zo makkelijk als vroeger naar Ajax. Gelukkig maar. Het kwam zo over als : als we hem willen, dan halen we hem ff, en vervolgens, maar we hoeven hem eigenlijk niet. Dat kwam een ‘beetje’ arro over.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        ps. Heb je de spelfouten geteld?

        *neemt nog een biertje*

          /   Beantwoorden  / 
      2. Michael

        Dus jij zit om 10.00 s’morgens al aan de bier? Nee spelers van Twente gaan niet meer zo makkelijk naar Ajax dat zagen we met Theo ha ha ha nog maals niemand neemt je serieus tot ziens kneusje.

          /   Beantwoorden  / 
        1. paul

          ik zit smogns al boven een pot lijm te snijven,das veel lekkerdere dan een pot bier,ben ik gelijk 24uur hai,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

            /   Beantwoorden  / 
          1. Sympho

            Niet om 10 uur s’ochtens al aan het bier, maar nog steeds. Niet dat dat jou ene moer aangaat, zielige malloot.
            Theo Janssen hebben we mooi op tijd gedumpt. FC Twente had dat mooi slim in de gaten dat ie een has been en over the top was. Mooi slijten aan ajaks en nog wat beuren. ahahah

              /  
  5. Meersche Helden

    Zijn die Tukkertjes alleen maar met Ajax bezig?? We zeggen alleen maar dat wij hem niet goed genoeg vinden en dat zijn gelijk weer kapsones? Is het calimero-complex zo hoog? Ik vind hem al jaren een kluns met een goede winnaarsmentaliteit. Maar alle scheidsrechters zijn toch voor Ajax? als hij scheidsrechters in elkaar gaat schoppen worden we ook bij hen minder populair en dat moeten we niet hebben.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      och kom eens kijken op ons eigen blog ,daar stikt het ook van de zgn ajaxfans ! koekje van eigen deeg misschien ? ja dus .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Meersche Helden

        Dus omdat iemand anders iets goed lekker terug doen? Lekker volwassen!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Meersche Helden

          doet ipv goed

            /   Beantwoorden  / 
    2. Michael

      Dat zijn ze al jaren net als al die andere Calimero’s lol. Inderdaad dalijk hebben we geen arbitrajax meer :)

        /   Beantwoorden  / 
  6. Mex

    Alle ophef komt alleen doordat een AD-journalist aan Frank de Boer heeft gevraagd of Douglas misschien een optie zou zijn. Ja, het is een goeie verdediger, zegt Frank. Meer niet. En nu zijn de Twente-fans ‘trots’omdat Douglas liever naar Duitsland gaat. Veel succes bij Wolfsburg en pas op voor Robben en Gomez!

      /   Beantwoorden  / 
  7. paul

    als de twente spelers zo door gaan met voetballen,komen ze nog terecht als standbeeld in Maddam Tussauds,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hahaha

      Ha ha ha ha waar in Auswitch ha ha ha

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.