Ajax en El Hamdaoui zijn eruit voor de korte termijn

Ajax en El Hamdaoui zijn nog niet 100% een match geweest sinds de zomer van 2010. De transfer van AZ naar Ajax leek diverse malen rond te zijn, maar ketste dan weer af op een auto of een sportzaak.

Nadat hij eindelijk Ajacied was, bleek het een succesvolle start, maar daar is het bij gebleven. De wisseling van de wacht, waarbij De Boer Jol verving, was ook het startsein voor frequente afwezigheid van Mounir.

Het hoogtepunt was de verbanning naar Jong Ajax, maar vandaag is daar verandering in gekomen. Voorlopig. Er heeft een goed gesprek plaatsgevonden tussen Frank en Mounir, waarnaar El Hamdaoui ‘s middags weer mee trainde met de eerste selectie.

Je hoort al mensen roepen ‘te laat’, want inmiddels is de titel verspeeld. Ik denk dat dit het juiste moment is voor een comeback, als die er al moest komen. Ajax heeft de afgelopen weken steeds doordeweeks gespeeld, dus De Boer had weinig tijd voor El Hamdaoui.

Nu is Ajax even vrij door de interlands en kan Mounir dus bijna twee weken weer mee trainen met de selectie en kan hij echt aantonen dat hij voor zijn kans wil gaan. Als hij dit doet dan zal hij zeker een kans krijgen van De Boer.

Dit is dus de gang van zaken op korte termijn, waarbij het afwachten is of er een nieuwe clash komt. Zo niet, dan zal van de zomer het proces van een transfer 100% zeker in gang worden gezet, wat mij betreft.

Tot de volgende persoonlijke noot, Christian

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

3 reacties op “Ajax en El Hamdaoui zijn eruit voor de korte termijn

  1. Svebby

    Gewoon afscheid nemen van deze (probleem) jongen. Had nooit gekocht moeten worden. Hoe haalt Ajax het in z’n hoofd om een spits voor 5 miljoen te kopen die NIETS met het linkerbeen kan. Verschrikkelijk. Iemand als Maradonna was met 1 been zo goed dat hij het 2e been niet nodig had. Hamlap mag zich daar in de verste verte niet mee vergelijken. Op het moment dat er zich een club aandient zo snel mogelijk een strik erom en afscheid nemen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Christian

      Dat zal toch afwachten zijn tot de zomer, maar ik zie ook geen andere optie dan uit elkaar gaan.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Ron

    Al zou ie Suarez heetten… Als je zo omgaat met je Ajax shirt, ben je het shirt niet waardig! Die gast is alleen met zichzelf bezig en denkt géén moment aan de club! Arrogant stuk vreten… Bah!
    Inpakken en weg er mee

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.