Toch nog feest in Amsterdam

Toch nog feest in Amsterdam. Een klein feestje welteverstaan. Jong Ajax wordt kampioen van de beloftencompetitie. De titel is nog niet binnen, maar met negen punten voorsprong op nummer twee Feyenoord is het haast ondenkbaar dat de prijs niet naar Amsterdam gaat. Maandagavond won het beloftenelftal van Ajax met 2-0 van Jong NEC. Je zou verwachten dat er in het beloftenelftal vooral jonge talenten spelen, maar de laatste tijd is dat vaak niet het geval. Spelers uit de A-selectie die op de bank of de tribune zitten, mogen steeds vaker opdraven in het ‘jeugdteam’ van Adrie Koster. Zo blijven die voetballers wedstrijdritme houden, maar ze houden tevens de ontwikkeling van een aantal talenten tegen. In de wedstrijd tegen Jong NEC was dat niet anders. Bruno Silva, Rasmus Lindgren, Jeffrey Sarpong, Robbert Schilder en Dario Cvitanich verschenen vanaf de aftrap op sportcomplex De Toekomst. Lees verder…

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Toch nog feest in Amsterdam

  1. grombie

    ja anders kunnen ze niet kampioen worden die pannekoeken

      /   Beantwoorden  / 
  2. nouja

    tja gek he. Al die spelers van het eerse, terwijl de rest het doet met wel echte jeugd. Oneerlijk kampioenschap die beloftencompetitie. Ajax, Feyenoord en PSV hebben altijd de bovenhand daar, door het opstellen van spelers van het eerste.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Sulejmani10

    pppphhh niet zo zeuren..

    Dat doen ze overal.
    AZ/Twente.

    t zijn zo en zo de wissels

      /   Beantwoorden  / 
  4. Akira

    De beloftencompetitie bestaat uit veel reserve spelers, dus doe nou niet alsof alleen Ajax, feyenoord en psv daar aan meedoen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.