Ajax-sponsor AEGON naar Copa Amsterdam

AEGON heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de PenaltyKoning van Nederland. De PenaltyKoning is een initiatief van SoccerID in samenwerking met de Ajax Kids Club en de Ajax Jonge Schare en vindt plaats tijdens de vijfde editie van Gestion Copa Amsterdam (30, 31 mei en 1 juni). AEGON heeft zich aan dit evenement verbonden, omdat het bedrijf zichzelf ziet als sponsor van de Toekomst. “AEGON helpt al meer dan dertig jaar jonge sporters bij het bereiken van hun doel. Daar zijn we al mee begonnen met de Ennia Challenge Cup in 1976. En gedurende al die jaren is die hoofddoelstelling van onze sponsoring ongewijzigd gebleven. Al die jaren hebben we als betrouwbare partner zij aan zij met onze sporters gevochten om dat doel te halen.”

Bij de AEGON PenaltyKoning van Nederland kan iedereen zich laten kronen tot beste penaltyschutter van ons land. Elk voetballertje speelt met zijn vriendjes of vriendinnetjes wel eens om de titel penaltykoning van de buurt, het team of van de klas. Voor de AEGON PenaltyKoning vinden in het hele land bij een aantal amateurverenigingen voorrondes plaats. Iedereen die drie penalty’s of meer raak schiet, kwalificeert zich voor de grote finale met Pinksteren op Sportpark Sloten in Amsterdam. De uiteindelijke winnaars zullen tijdens een wedstrijd van Ajax in een uitverkochte Amsterdam ArenA worden gehuldigd tot de AEGON PenaltyKoning van Nederland. De AEGON PenaltyKoning wordt georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 16 jaar.

Win kaarten van Gestion Copa Amsterdam, waar Ajax, AZ, Real Madrid, Chelsea, Watford, Rosenborg, Chivas Guadalajara en FCNH gaan strijden om de cup met de grote oren. Op 8 april 2009 verricht Frank de Boer de loting. Denk jij te weten wat de poule-indeling gaat worden, mail dan jouw antwoord naar Lees verder…

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.