Column: Voetbal Boulevard International

Afgelopen week was het weer zover. Johan Derksen bombardeerde zichzelf weer eens tot de nationale voetbalgoeroe. Johan Derksen kwam een jaar na dato met de uitkomsten van een ledenvergadering bij Ajax. Zijn voormalige vriend, die in Barcelona op een berg woont, had de benoeming van Louis van Gaal als technisch directeur tegen gehouden. Daardoor zou een andere vriend van Johan Derksen geen trainer kunnen worden bij Ajax.

Waarschijnlijk had Johan Derksen gehoopt, dat alles en iedereen zich op dit verhaal zou storten, dat Johan Cruijff van zijn berg was afgekomen en Marco van Basten zijn ontslag had ingediend. Louis van Gaal had op het matje moeten komen bij oom Dirk van Lenen.nl om vervolgens alsnog de titel te laten gaan naar het Twentse land. Maar niets is minder waar; iedereen nam zijn column in zijn roddelblad wat door moet gaan voor voetbalblad met een korreltje zout, het was immers Johan Derksen maar.

Johan Derksen is Lees verder…

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Column: Voetbal Boulevard International

  1. bob peters

    Derksen weet echt heel veel; jammer dat hij en vriend van cruyff is anders zouden er een heleboel leuke verhalen verschijnen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.