[VIDEO] Huntelaar doet het weer

In Spanje scoort hij weer aan de lopende band en ook in Oranje was oud-Ajacied Klaas Jan Huntelaar zaterdagavond in de met 3-0 gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen de Schotten trefzeker. De Hunter zorgde in de eerste helft voor de openingstreffer. De spits kon ongedekt een voorzet van Mark van Bommel achter keeper Allan McGregor koppen: 1-0. In de tweede helft pas zorgden Robin van Persie (kopbal uit een corner) en Dirk Kuijt (penalty) voor de eindscore. Woensdag speelt Oranje tegen Macedonië. “Op naar de volgende overwinning”, sprak Klaas Jan opgetogen. “Het gevoel is natuurlijk heel goed bij ons na vier overwinningen. We hebben een grote stap gezet naar het WK, maar we zijn er nog niet. Als je dat gaat denken, kan het altijd nog mis gaan. Maar normaal gesproken mag het WK-ticket geen probleem meer zijn.’’