Gelieg en gedraai van De Zeeuw

Harstikke leuk dat AZ eens in de 30 jaar (!) kampioen wordt. Harstikke leuk dat middelmatige spelers in een collectief opeens kunnen floreren. Maar waarom gaat dat dan altijd gepaard met arrogantie, ziekelijke jalouzie en pathologisch gelieg en gedraai? Demy de Zeeuw mag in Elf Voetbal de waarheid verdraaien. Hij zegt het volgende: “Bij Ajax is het altijd ‘wij zijn de beste’. Maar als je met zoveel investeringen zo ver uit het zicht geraakt bent, heb je weinig recht van spreken.” Mogen we het bewijs van het eerste deel van deze stelling zien? Wanneer hebben de Ajacieden dit gezegd? Vanuit de technische leiding is slechts gesteld, dat Ajax mee wil doen om de titel en dat het wel weer eens tijd wordt voor een ster op het shirt.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

10 reacties op “Gelieg en gedraai van De Zeeuw

  1. Forza

    Als die al loopt te liegen dan heeft ie dat geleerd van Van Basten denk ik! pffff waar maakt men zich druk om.

      /   Beantwoorden  / 
  2. louis

    Volgens mij heeft Demy toch niet goed opgelet, het “wij zijn de beste” heb ik destijds geroepen en nu zit ik zelf ook bij AZ hoor.

    was gegroet Louis van Gaal

      /   Beantwoorden  / 
  3. burkkemp

    Ja voor 60 miljoen verkopen en dan voor 30 miljoen terughalen.. flinke investering inderdaad.

      /   Beantwoorden  / 
  4. red alert

    ajax heeft altijd een grote bek en vaak is dat nergens op gebaseert!!nu zeker niet er is maar een topclub en das fc twente

      /   Beantwoorden  / 
  5. vakkie Q

    hahaha en dan vergeet je topclub feyenoord!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Sulejmani10

    HAHAH red alert
    Arrogantie pas bij ajax maar als je weet dat je onderling 9 van 10x de betere ben dan hoef je dat niet te zeggen maar dan straal je dat uit.

    Heel t seizoen hoor ik AZ roepen dat ze t mooiste voetbal van nederland spelen, terwijl t counter voetbal van AZ uit nood is geboren aangezien ze de eerste 2x verloren. AZ speeld om niet verliezen..

    Als wij dat gaan doen dan accepteren wij dat niet.
    Kijkt naar de historie en je ziet waarom ajax de beste s. Dat hoeven wij niet uit te spreken..

    EN twente… 10 goeide wedstrijden en voor de rest spelen ze dramatisch..

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      ha professor sully wat een grote bek man ,je denkt dat je er verstand van hebt pffffffffffff echt niet je bereikt maar een ding met je gezanik en dat is dat je zelfs op t ajakkesblog word verwijderd daaruit blijkt wel dat ze je daar zelf uitkotsen en zat zijn !!!!

        /   Beantwoorden  / 
  7. Sulejmani10

    Dat denkt ik niet..dat weet ik .

    Volgens mij begrijp je t niet.
    sup op de ajax blog zijn die Paul pezen ZAT.
    WEL OPLETTEN FUCKFACE

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      supporters zijn jou ook zat joh !!!ik weet zeker dat jii geen normale vrienden hebt .ik heb een tip voor je ;;ga eens proberen om normaal te reageren en normaal nederlands te mailen dan kom je iets verder dan nu met je gescheld en geschreeuw .zo gaat voor iedereen de lol eraf op de blogs .je maakt alleen vijanden en daar bereik je mee dat je een keer lelijk te pas komt door eigen schuld

        /   Beantwoorden  / 
  8. JariStandbeeld

    AZ heeft nooit niet ene tiefus gewonnen. Ajax is dus nog steeds 10x zo groot ook al winnen ze een keertje iets in de kaasstad. Al dat gelul van die calimerobendes uit Enschede Groningen Alkmaar en H’veen is triest. Eerst een europacup pakken dan hoog van de toren blazen. Niet omgekeerd!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.