Ajacieden stralen bij Oranje B

Urby Emanuelson, Kenneth Vermeer en aanvoerder Robbie Wielaert straalden in de eerste helft van Oranje B tegen Jong Duitsland. Na de rust deden Urby en Robbie dat samen met Siem de Jong. Kenneth was toen vervangen door Vitesse-doelman Piet Velthuizen. In de eerste helft werd vier keer gescoord door de B-internationals. In de tweede helft bleef de teller op nul staan. Maar het positieve was dat de ‘gerries’ helemaal niet wisten te scoren. In de 22ste minuut kwam Oranje B via Elia op voorsprong door goed voorbereidend werk van Emanuelson. Vijf minuten later prikte Urby de bal keurig naar Van Wolfswinkel, die met een prachtig schot 0-2 op het bord zette.