En ja hoor, voor de zoveelste keer: Ajax wil Engelaar

Hoe vaak de geruchten Orlando Engelaar al aan Ajax hebben gelinkt, kun je al lang niet meer op twee handen tellen. Dus doet RTV Rijnmomd er nog maar weer eens een schepje bovenop. PSV wil hem hebben, dus zal Ajax ook wel geïnteresseerd zijn. Het zal allemaal wel. Bij Ajax heeft de laatste jaren bijna geen enkel gerucht het ook daadwerkelijk gehaald. Waarom dan nu wel? Naast PSV is volgens RTV Rijnmond ook Ajax bijzonder geïnteresseerd in Engelaar. Marco van Basten haalde de lange middenvelder in zijn functie als bondscoach al eens bij het Nederlands elftal. Volgens Voetbalprimeur zou Ajax hem willen herenigen met Ismaïl Aissati, met wie Engelaar bij FC Twente een goed duo vormde.

Als Orlando Engelaar naar Ajax komt, wie zou dan als middenvelder zijn positie het meeste in gevaar zien komen? Sulejmani? Lindgren? Emanuelson? De Jong? Gabri? Aissati? Enoh? Of wie dan ook?

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

6 reacties op “En ja hoor, voor de zoveelste keer: Ajax wil Engelaar

  1. Dan

    niet nodig! Middenvelders genoeg…… Haal maar een top verdediger,Marco

      /   Beantwoorden  / 
  2. Alex

    Natuurlijk onzin, Ajax heeft met Gabri, Enoh, Aisatti, Lindgren en De Jong een prachtig middenveld. Natuurlijk kan niet iedereen in de basis, maar we hebben genoeg middenvelders zat.

    Haal dan maar een extra spits, met alleen Cvitanich of Suarez spits positie red je het niet.
    Ik las overigens dat Ben Sahar, het Irakese talent, van De Graafschap aan Ajax gelinkt word omdat Chelsea, de eigenaar van Sahar, hem nog een jaartje in de Eredivisie wilt spelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. AFCA JOOR

      Ben sahar irakees? doe even je huiswerk

        /   Beantwoorden  / 
      1. sjaak

        ik meen te weten dat tt een israeli is !!(jood)dat moet een echte ajaxfan toch zo kunnen zien

          /   Beantwoorden  / 
        1. AFCA JOOR

          Ja dat begrijp ik ook wel wie weet niet dat het een israeli is haha

            /   Beantwoorden  / 
  3. FR

    Ik vind Engelaar vele malen beter dan Lindgren, Lindgren is teveel van hetzelfde, niet creatief, niet het spel lezen, niet beschikken over een accurate pass, en etcetera.

    Het lijkt mij dat er geen plaats meer is voor Lindgren, ongeacht of Engelaar komt of iemand anders, want het is niet moeilijk om een aantal middenvelders op te noemen die al snel beter zijn dan Lindgren…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.