Cvitanich en Suarez een nieuw koningskoppel (filmpje)

Het duo Suarez-Huntelaar vond ik vorig jaar al regelmatig om de vingers bij af te likken, maar nu blijken ook Cvitanich en Suarez elkaar blindelings te kunnen vinden. In de wedstrijd tegen Excelsior '31 speelden ze allebei één helft. Suarez scoorde twee maal, Cvitanich één keer. Samen zorgden ze ervoor dat onze ploeg soms wervelend voetbal liet zien.

 

Ajax won de wedstrijd uiteindelijk met 1-8. De overige doelpunten werden gemaakt door Perez (2), Gabri (2) en Anita.

Als we het wedstrijdverslag van de Ajax-website mogen geloven, is een nieuw koningskoppel geboren. Dit waren slechts de amateurs. Het is nu tijd voor het echte werk. Ik heb er vertrouwen in.

Kijk hieronder voor de wedstrijdbeelden.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

4 reacties op “Cvitanich en Suarez een nieuw koningskoppel (filmpje)

  1. Peter

    Wat een onzin zeg. Ze spelen tegen amateurs en eersteklassers. EN dan meteen al een koningskoppel?? DIe Martina speelt ook de sterren van de hemel daar maar reken er maar niet op dat dat in de competitie ook zo gemakkelijk gaat. Niet meteen onzin gaan roepen. In de competitie zal het niet zo gemakkelijk gaan. Daar weten ze beter wat verdedigen is. Bovendien zal Cvitanich bankzitter worden want Huntelaar is eerste spits.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ajacied

    Zoals je hebt kunnen lezen, spreek ik slechts het vermoeden en de hoop op een nieuw koningskoppel uit. Het feit dat ze elkaar gisteren goed konden vinden, geeft vertrouwen. Wat betreft de spitspositie vrees ik het vertrek van Huntelaar. En dan komt een nieuw koningskoppel goed uit..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Huub

    Ook dit jaar weer: Helemaal niets in Amsterdam

      /   Beantwoorden  / 
  4. super fries

    “ons team”? Wat is dat nu weer voor domme opmerking. Allemaal elders opgeleide en weggekaapte spelers. Man ga eens nadenken. Eens was de Ajax opleiding alom gevreesd en gewaardeerd. Tegenwoordig hebben jullie een mega slecht scoutingsapparaat en koen jullie alleen de boel op bij de concurrent. Dankzij zwakke bestuurders bij Heerenveen haal je ook Sulejmani op voor een fooi, dus Ajacied een beetje minder eigengereid met “ons team”.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.