LIVE AGOVV – AJAX 1-2

LIVE VERSLAG BEKERAjax speelt in de tweede ronde van de KNVB beker tegen AGOVV. Vanaf 20:45 uur zal hieronder de stand en de bijzonderheden bijgehouden worden. Zal het de mannen Martin Jol lukken om makkelijk van AGOVV te winnen. Zal het kunstgras een factor gaan spelen, en blijven we blessurevrij.

Aanvang van de wedstrijd AGOVV trapt af, wederom Leo Driessen als commentator. Demy de Zeeuw is aanvoerder bij Ajax.

7de minuut eerste doelpoging van Ajax via Kennedy, schot gaat over.
10de minuut doelpoging Ajax, Sulejmani schiet ver over en naast.
15de minuut goede pass de zestien in van de Zeeuw, Sulejmani schiet over en naast.
17de minuut voorzet de Jong op Kennedy, volley gestopt door Dildo Postma.
21ste minuut schot op doel Toby Alderweireld, huizenhoog over.
31ste minuut doelpoging Sulejmani die scoort, maar wel buitenspel. Eindelijk een vlotte goede aanval.
33ste minuut schot op doel van Jan Vertonghen, schot gaat net naast.
37ste minuut gele kaart Wau AGOVV, Scheidsrechter winter fluit af terwijl Emanuelson alleen de zestien in kan lopen.
41ste minuut kans voor AGOVV via Chadli, schot gaat naast.
Gelukkig het is rust, Het is een draak van een wedstrijd. Ajax speelt drie tempo’s te laag, en is zeer zwak.
Aanvang tweede helft wissel Ajax Rommedahl in de ploeg voor Kennedy, AGOVV Leeuwin in de ploeg voor Bruinier.

46ste minuut vrije trap Ajax, Demy de Zeeuw schiet hem in de handen van Postma.
48ste minuut schot van de Zeeuw op de zestien, bal gaat net over.
50ste minuut GOAL Vurnon Anita, een zondagsschot op Postma die zich met het Ajax publiek in zijn nek niet lekker voelt. Zijn Den-Haag Dildo verleden wordt toegezongen ;-)
52ste minuut goeie actie Chadli AGOVV, Stekelenburg pakt de bal goed.
56ste minuut goede kopkans Hans van der Haar, kopbal gaat net over.
58ste minuut schot Chadli hoog over.
59ste minuut schot van Siem de Jong, gepakt door Postma.
60st minuut GOAL voorzet  Cvitanich, eigen doelpunt Stuart.
69ste minuut wissel AGOVV Bokila voor Mulders.
76ste minuut penalty AGOVV fout Stekelenburg, Chadli scoort.
77ste minuut wissel Ajax Suárez in de ploeg voor Cvitanich.
81ste minuut Schot van de uitblinkende Chadli van AGOVV, redding Stekelenburg alleen scheidsrechter Winter ziet het niet, achterbal.
85ste minuut DIKKE KANS AGOVV, bal gaat een meter naast cornerbal.
86ste minuut niet te missen kans Bokila AGOVV, Stekelenburg red magistraal!
87ste minuut actie Luis Suárez, gepakt door Postma, waarna scheidsrechter Winter wederom in het voordeel van AGOVV fluit.
89ste minuut schot Vurnon Anita ruim over en naast. 2 minuten extra tijd.
91ste minuut gele kaart AGOVV de Vries.
Gelukkig is het einde wedstrijd, Ajax ontsnapt maar kwam in de problemen door hun eigen schuld!

Ik kan maar een conclusie trekken bij deze wedstrijd, Leo Driessen als commentator betekend een drama wedstrijd voor Ajax. Dus RTL 7 nooit meer die mislukte TELSTAR fan als commentator, want wij gaan er slecht door voetballen ;-)

De Ajax opstelling zal de volgende is: Stekelenburg; Silva, Alderweireld, Vertonghen, Anita; De Jong, De Zeeuw, Emanuelson; Kennedy, Cvitanich, Sulejmani
Wissels: Verhoeven, Van der Wiel, Atouba, Suarez, Wielaert, Rommedahl, Donald.

AGOVV: Postma, N’Toko, Stuart, Bruinier, Van Toor, Van de Haar, Chadli, Lindenbergh, Wau, Mulders, De Vries.
Wissels: Huiskamp, Leeuwin, Tailor, Wille, Bokila, Garritsen, Offrany

Het duel AGOVV – AJAX wordt geleid door scheidsrechter Michel Winter,  en geassisteerd door Coen Droste en Wilfred van der Pas. Lorenzo Cairo is in Apeldoorn de vierde official.