Categorie: "Chillen met Gregory"

Ajax-aanvoerder Siem de Jong vervangt lamp

Ajax-aanvoerder Siem de Jong heeft gisteren een lamp vervangen in zijn huis. Dat blijkt uit een Twitter-bericht dat onze redactie onder ogen is gekomen.

Siem de Jong bewijst ook dit seizoen weer dat hij bij Ajax de juiste man op de juiste plaats is. Ook als het thuis op lastige klusjes aankomt, staat de Ajax-aanvoerder paraat, zoals onderstaande foto bewijst.

Foto: @SiemdeJong

 

‘Lamp vervangen.. Moet ook gebeuren #klusjes’, liet De Jong via Twitter weten. Het is te hopen dat bondscoach Louis van Gaal nu ook eens het licht gaat zien.

Er zijn ook (oud-)Ajacieden die er hele andere hobby’s op nahouden. Zoals onze favoriete voormalige Ajax-back Gregory van der Wiel.

Voormalig Ajax-back Van der Wiel in tranen na nederlaag

Voor voormalig Ajax-back Gregory van der Wiel zit de eerste seizoenshelft erop. Le Greg zag zijn Paris Saint-Germain chillend vanaf de reservebank met 3-0 winnen van Stade Brest.

Het is tot nu toe een wisselvallig seizoen voor Van der Wiel bij PSG. Hoewel hij ook wel geregeld speelminuten meepikt, is de felbegeerde basisplaats nog niet binnen. De situatie deed Greg op Twitter terugdenken aan zijn tijd bij Ajax, toen de tranen nog wel eens over zijn wangen biggelden.

Foto: @Gvanderwiel

Hoe schattig. ‘I just can’t stand to lose’, was het commentaar bij de foto van Van der Wiel. Maar niet getreurd: op dit moment gaat alles prima met Greg. Meteen na het laatste fluitsignaal in Brest dook Van der Wiel goedgemutst het vliegtuig in.

Voormalig Ajax-back Van der Wiel gaat als een trein

Foto: @GvanderWiel

Hoe gaat het eigenlijk met voormalig Ajax-back Gregory van der Wiel? Op veler verzoek nam onze redactie Sociale Media weer eens een kijkje bij Le Greg en Paris. En wat blijkt? Gregory gaat als een trein!

Hoewel, dat is misschien weer overdreven. Het vroegere Ajax-talent heeft nog altijd geen echte basisplaats weten te bemachtigen bij het Franse keurkorps der rollende Arabische munten. Ook afgelopen weekeinde tijdens PSG-Evian TG (4-0) bleef Van der Wiel de hele wedstrijd chillen op de bank.

In een artikel in het tamelijk gezaghebbende Le10Sport werd Le Greg vorige week zelfs een L’erreur de casting genoemd. De directie van Ajax lacht zich rot dat ze 10 miljoen euro voor de verdediger hebben ontvangen, schamperden de Fransen. Oh la la!

Panna om de oren
Maar zo erg is het nu ook weer niet. Soms staat Van der Wiel namelijk wel gewoon in de basis, zoals in de ondergesneeuwde Champions League-wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen het vermaledijde Dinamo Zagreb.

Voormalig Ajax-back Van der Wiel: ik ben verslaafd

Na Andy van der Meyde, die onlangs een boekje opendeed over zijn slechte gewoontes, is er opnieuw een voormalige Ajax-speler die voor zijn verslaving uitkomt: Gregory van der Wiel.

Waar Andy van der Meyde in zijn autobiografie Geen Genade uitgebreid ingaat op zijn verslavingen aan seks, drank en drugs, is het bij voormalig Ajax-back Van der Wiel gelukkig minder ernstig.

Greg, tegenwoordig spelend bij PSG en woonachtig in Parijs, bekende onlangs op Twitter dat hij verslaafd is aan schoenen. Onderstaande foto van de shoe-addict in zijn Franse appartementje spreekt daarbij boekdelen.

Foto: @GvanderWiel

Voormalig Ajax-back Van der Wiel: dit is mijn Parijs

Hoe gaat het toch met de voormalige Ajax-back Gregory van der Wiel? Vorig seizoen volgden we Greg op dit blog dagelijks op de voet, maar sinds zijn vertrek naar Paris Saint-Germain is het contact toch minder geworden. Wij gingen op veler verzoek op onderzoek uit en wat blijkt: het gaat tres bien met Le Greg!

Gregory van der Wiel had een lastige aanloopperiode in het mondaine Parijs, maar komt de laatste weken onder trainer Carlos Ancelotti steeds meer aan spelen toe. Bovendien heeft Louis van Gaal hem opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel tegen Duitsland.

De voormalige Ajax-verdediger heeft gelukkig nog wel voldoende tijd over om in Parijs foto’s te maken en op Twitter te zetten. Wat voert Gregory daar zoal uit? Een selectie van zijn werk.

Greg zal Greg niet zijn als hij niet geregeld in het krachthonk te vinden is.

'Today's training' (foto: @GVanderwiel)

Voormalig Ajax-duo scoort met snoeihard hakje in Parijs

Ajax had een wat minder weekend, maar ook het met Arabische miljoenen opgelapte Paris Saint-Germain kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Olympique Marseille. Toch was onderstaande Ajax-goal wel de moeite waard.

Bij PSG spelen drie oud-Ajacieden. Uiteraard ons aller Gregory van der Wiel, die dit weekend op de bank bleef chillen. Maar ook Maxwell en Zlatan Ibrahimovic verdienen hun brood tegenwoordig in Parijs. Check dit doelpunt van Zlatan, uit een corner van Maxwell. Vermoedelijk een van de snoeihardste hakjes uit de geschiedenis.

Voormalig Ajax-back Van der Wiel tankt bij in Parijs

Gregory van der Wiel is inmiddels alweer een paar weken weg bij Ajax. Van der Wiel ging naar PSG en begint steeds beter te acclimatiseren in Parijs. Zowel in het veld als in de stad. Onze redactie Sociale Media nam een kijkje bij ‘Le Greg’ in Parijs.

Vlak na zijn vertrek bij Ajax zette Gregory van der Wiel zijn Twitter-account op zwart, tot schrik van velen. Greg deed dat omdat hij zich ‘volledig wilde focussen op zijn nieuwe club’. Gelukkig kwam hij daar binnen een week alweer op terug, zodat wij ook op de hoogte kunnen blijven van wat Van der Wiel zoal uitvoert.

Van der Wiel was zaterdag wisselspeler bij PSG, maar kwam na rust in het veld in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Sochaux. Op zondag was Greg vrij, en wat is er dan relaxer dan lekker een beetje chillen en een autoritje maken door Parijs?

'It's a lovely day in Paris' (Foto: @GVanderWiel)

Gregory van der Wiel toch weer terug op Twitter

Voormalig Ajax-back Gregory van der Wiel is weer terug op Twitter. De speler van Paris Saint-Germain heeft zijn Twitter-account weer geactiveerd, zo ontdekte onze redactie Sociale Media.

Greg had zijn account opgeheven kort nadat hij zijn contract in Parijs had getekend. ‘Ik ga mn twitter voorlopig afsluiten, ik wil me echt focussen op mn nieuwe club en er schoon en zonder vooroordelen in gaan’, zo liet Van der Wiel in zijn afscheidstweet weten.

Tegelijk dook er wel een Franstalig account van Gregoire de la Rou op, maar onze redactie heeft zo’n vermoeden dat het hierbij niet om de echte Greg gaat.

Niets te melden
Het echte account van Van der Wiel is nu wel weer in de lucht. De PSG-back heeft daarop vooralsnog niets te melden gehad. Maar mocht er iets te melden zijn, dan zit onze redactie Sociale Media daar uiteraard bovenop.

Wordt – ongetwijfeld – vervolgd.

Van der Wiel mist Ajax, maar verdient 7 euro per minuut

Voormalig Ajax-rechtsback Gregory van der Wiel heeft het uitstekend naar zijn zin bij Paris Saint-Germain. Dat mag ook wel voor naar verluidt een maandsalaris van drie ton. De NOS ging een dagje op stap met Greg in Parijs. Quelle bonne idée!

Sinds Gregory van der Wiel geen Twitter meer heeft, zijn we voor informatie over de avonturen van Gregoire en Paris aangewezen op de klassiekere media, zoals de televisie. Check hieronder de reportage over Gregory van der Wiel in zijn nieuwe woonplaats.

Wat valt op? Gregory draagt tijdens het interview geen koptelefoon, maar wel een zonnebril. De voormalige Ajacied is blij om in een grote stad à la Amsterdam te wonen, maar mist Ajax wel. Dat begrijpen wij.

Puissant rijk
Bij PSG, dat grotendeels in handen is van de puissant rijke Qatar Investment Authority, verdient Van der Wiel (naar verluidt) 300.000 euro per maand. Dat is – volgens onze berekeningen – 10.000 euro per dag. Oftewel 417 euro per uur. Dat is bijna 7 euro per minuut, ook als Greg slaapt.

Gregory van der Wiel: weg bij Ajax én Twitter?

Foto: @Gvanderwiel

Onze favoriete Ajax-back, Gregory van der Wiel, is definitief geen Ajacied meer. Ajax en Greg’s nieuwe werkgever Paris Saint-Germain kwamen vandaag de laatste puntjes overeen. Met zijn vertrek naar Parijs lijkt Van der Wiel ook meteen te zijn vertrokken van Twitter: une coïncidence?

Ajax-trainer Frank de Boer heeft op de clubwebsite mooie afscheidswoorden voor Greg gezet: ‘Ik heb altijd gezegd dat wij hem een transfer gunnen. Hij was daar aan toe en hij heeft het verdiend. Paris Saint-Germain is een mooie en ambitieuze club. Wij willen Greg ook langs deze weg heel hartelijk bedanken voor zijn jaren bij Ajax en heel veel succes wensen in Parijs.’

Van der Wiel nam afgelopen weekeinde via Twitter al afscheid van Ajax, Amsterdam en zijn fans:

Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren hebben gesupport. Ik ga Amsterdam en zeker Ajax missen na 13 jaar. Ik heb er heel veel mooie herinneringen aan overgehouden en zal voor altijd Ajacied blijven. Ik wens het team en de club alle succes.

Gregoire de la Roue
Daarna was het meteen afgelopen met Gregory van der Wiel op Twitter. Zijn account is inmiddels verdwenen. Waarom is nog niet helemaal duidelijk. Was Greg het zat? Mag Greg niet twitteren van zijn nieuwe club of van trainer Carlo Ancelotti? Of gaat Gregory binnenkort opnieuw beginnen onder de naam @GregoiredelaRoue?