Ajax-aanvoerder Siem de Jong vervangt lamp

Ajax-aanvoerder Siem de Jong heeft gisteren een lamp vervangen in zijn huis. Dat blijkt uit een Twitter-bericht dat onze redactie onder ogen is gekomen.

Siem de Jong bewijst ook dit seizoen weer dat hij bij Ajax de juiste man op de juiste plaats is. Ook als het thuis op lastige klusjes aankomt, staat de Ajax-aanvoerder paraat, zoals onderstaande foto bewijst.

Foto: @SiemdeJong

 

‘Lamp vervangen.. Moet ook gebeuren #klusjes’, liet De Jong via Twitter weten. Het is te hopen dat bondscoach Louis van Gaal nu ook eens het licht gaat zien.

Er zijn ook (oud-)Ajacieden die er hele andere hobby’s op nahouden. Zoals onze favoriete voormalige Ajax-back Gregory van der Wiel.

Foto: @GVanderWiel

 

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

8 reacties op “Ajax-aanvoerder Siem de Jong vervangt lamp

 1. jarno

  krijgt hij zondag zeker een ere ronje op het veld. tjonge jonge,
  meneer vervangt een lampie. nou nou.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peter

  Derk kan zo met Fernandez Mathijsen en Immers in een mooi zaterdag1 elftal.Hiernaast zie je nog een lijst met geflopte Ajacieden die kunnen het elftal compleet maken.Je heb gelijk dat Cuenca hier nog geen bal getrapt heeft maar dit is echt een hele goeie speler.Komt van Barca en daar lopen echt geen koekebakkers rond dat weet iedereen.Dus die gast kan echt wel wat.

    /   Beantwoorden  / 
 3. jarno

  omdat hij van Barca komt hoeft het nog geen goeie speler te zijn, anders had hij er nog wel gespeelt. ik moet bekennen dat ik de helf van die spelers niet ken, behalve Charisteas dan hè. hoe dan ook sucses dit weekend.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Peter

  Hij is geblesseerd geraakt maar heeft wel degelijk in de hoofdmacht bij Barca gespeelt en Barca wil hem bij Ajax speeltijd geven met het doel dat hij kan groeien maar ze willen hem terug.Jij ook succes man.
  Volgens mij heeft Charisteas toch niet bij Barca gespeeld?Speelde voordat ie bij Ajax en daarna Feyenoord kwam in de bundesliga en griekse competitie dacht ik.

    /   Beantwoorden  / 
 5. jarno

  je kan het dus zien als een soort Guidetti. kwam bij Feyenoord omdat hij aan lager wal was geraakt en speeltijd nodig had. en speelt nu (bijna) bij de hoofdmacht van Man.city.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Peter

  Guidetti heeft zich als held ontpopt en Cuenca moet het nog waarmaken,das het verschil.Maar da dit een super talent is dat staat buiten kijf.

    /   Beantwoorden  / 
 7. warco

  Guidetti heeft nog geen seconde in Man.C. 1 gespeeld maar Cuenca wel in Barca 1 . Guidetti is gewoon een zeer beperkte speler .

    /   Beantwoorden  / 
 8. Peter

  Cuenca wordt denk ik ook de sensatie van de eredisie van de tweede helft.Zei al eerder dat als dat voorin met Fischer en Siggi gaat lopen dan zie ik het zomaar gebeuren dat we vanaf nu bijna niks meer weggeven.De sleutel zal liggen bij de wedstrijden tegen Twente en Psv.Weten we die te winnen dan zie ik het wel gebeuren dat we derde titel op rij gaan pakken.Wat Guidetti betreft ben ik het niet helemaal met je eens dat ie beperkt is want die gast kan wel degelijk goed voetballen.Ik hoop dat Cuenca beter is,als je de berichten moet geloven wel,maar hij moet het nog wel laten zien.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.